2777
2789
عنوان

باردارا خواهشا بیاید خیلی نگرانم

219 بازدید | 32 پست

من شنبه سونو ان تی دادم و عدد ان تی ۱٫۵بود آزمایش دادم ودیروز جوابش گرفتم تو نمودار سندروم داون فاینال ریسک جز کم خطر هست یعنی خطر داره ولی کمه و نوشته تو آزمایش که باید هفته ۱۵دوباره تکرار بشه دیشب تاحالا خواب خوراک ندارم دارم میمیرم از استرس کسی این طور بوده وبچش سالم بوده من تحمل اینکه ی ناخن بچمم مشکل داشته باشه رو ندارم دارم دیوونه میشم🥲

چند سالته

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

آره دوستمم اینطوری بود شرایطش الان دخترش ۵ سالشه سالمم هست فقط برو هرآزمایشی که میگن تا مطمئن باشی

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ازدواج فامیلی داشتین

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

منم آزمایشم ریسک زده بود سلفری دادم مشکلی نبود خداروشکر بچم هم سالمه 

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️
آره دوستمم اینطوری بود شرایطش الان دخترش ۵ سالشه سالمم هست فقط برو هرآزمایشی که میگن تا مطمئن باشی

انشالله بچه منم سالم باشه هر آزمایشی بگن میرم فقط بچه ام سالم باشه 

انشالله بچه منم سالم باشه هر آزمایشی بگن میرم فقط بچه ام سالم باشه

ان شالله 

در کنارش نذر هم بکن

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

خخخ 

تو توی بهترین حالت بودی 

بچه آت هم سالمه 

راحت بگیر بخواب 

تازه بعضیا آن تی سه و نیم چهار و نیم هم بچه شون سالمه که های ریسک هستن 

من خودم با آن تی دو و نیم یه بچه سالم تحویل جامعه دیدم 

دیروز رفتم درسشو بپرسم  معل نمیدونست چطور توضسح بده که پسرم عاااااااااالیییییه 

معلم به وجد اومده بود ♥️♥️♥️♥️♥️♥️💋💋💋💋💋💋💋😘😘😘😘😘😘 قربون پسرم برم 

خخخ تو توی بهترین حالت بودی بچه آت هم سالمه راحت بگیر بخواب تازه بعضیا آن تی سه و نیم چهار و نیم هم ...

خداروشکر ولی واقعا این آزمایش ها بدترین استرس هارو ب جون آدم میندازه انشالله بچه منم سالم سالم باشه هیچی دیگه ازخدا نمیخوام 

ن کاملا غریبه هستیم سنمم ۲۷سابقه فامیلی نداشتیم کلا

عزیزم نگران نباش احتمالا چیزی نیست مال دوستم هم اینجوری بود ولی توی سونوی بعدی سالم نشون داد البته فکر کنم از بند ناف جنین هم خون گرفتن برای آزمایش

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
خداروشکر ولی واقعا این آزمایش ها بدترین استرس هارو ب جون آدم میندازه انشالله بچه منم سالم سالم باشه ...

ببین بارداری همینه

شدیدترین استرس و نگرانی تا آخرین لحظه  که زایمان کنی 

منم سر بچه اولم وحشتناک استرس کشیدم وحشتناک 

بچه ام یکم از لحاظ روحی شکننده هست

پای بچه دومم میدونستم دیگه چخبره و این نگرانی ها توی این نه ماه عادیه اصلا بهش فکر هم نمی‌کردم 

بچه دوم آرومتر شد 

نه تنها تو 

بلکه تمااااااام زنهای باردار این استرس های بی خود رو میکشن تا روز زایمان 

عزیزم نگران نباش احتمالا چیزی نیست مال دوستم هم اینجوری بود ولی توی سونوی بعدی سالم نشون داد البته ف ...

اون عدد ان تی  خیلی بالا بوده 

ایشون عدد آن تی اش خیلی پایینه

دختر منم یک و نیم بود 

سالم و زیبا 

پسرم دو و نیم بود 

سالم و باهوش