یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
حرجای خونه دست خودشه اما باهم انجام میدیم گاهیم خودش تنها
برای خرج کردن من هرچقدر بخوام انجام میده تو حساب خودمم هم پول هست اما بلا استفاده میمونه یا حقوقم خرج نمیشه برا خونه
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
حسرت نخور هر زمدگی اخرش سایه مادر شوهر عالم افروز از یه جایی میتابه روش
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
اول دست خودم بود خیلی استرس میگرفتم گاهی نمیرسوندم سرم غر میزدکه زیاد خرج میکنی الان دست همسرمه هرجوری شده باید برسونه وگرنه من غر میزنم😂 نه شوخی کردم اهل غر زدن نیستم ولی خیلی راحت شدم
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست