2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا بیاید

109 بازدید | 10 پست

من امروز رفتم دکتر باردارم الانم داخل یازده هفته ام دکتر برام شیاف پروژسترون داد هیچ مشکلیم ندارم فقط گفتم وقت خواب کشاله ران پام درد میگیره دیگه گفتم برا درد پام شیاف نوشتین هیچی نگفت فقط گفت خوبه استفاده کن جلوگیری از سقط میکنه

حالا موندم چ کنم استفاده کنم یانه میترسم ضرر داشته باشه برام

كم حرفي رو ...پاي بي احساسي نزارين آدماي ساكت لطيف ترين احساساتو درونشون پرورش دادن و هرجا كه لازم باشه بروز ميدن..!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ضرری نداره منم چندساعت فقط لکه بینی داشتم برام شیاف نوشت 

استفاده کردم تا سونو انومالی ک‌گفت وضعیت جفت خوب شده.

اما موقع درد بخور 

ک باز داخل پاهام و لگن در گرف دو شب استفاده کردم بهتر شدم 

یعنی میگی آدمای اینجا از دکتر بهتر اطلاعات دارن🙂

تجربه ک دارن

كم حرفي رو ...پاي بي احساسي نزارين آدماي ساكت لطيف ترين احساساتو درونشون پرورش دادن و هرجا كه لازم باشه بروز ميدن..!
هیچ ضرری نداره منم چندساعت فقط لکه بینی داشتم برام شیاف نوشت استفاده کردم تا سونو انومالی ک‌گفت وضعی ...

دو بسته بهم داده بیست تا دونه منم دوسه تاشو استفاده میکنم

این شیافی که میگی نه تنها ضرر نداره بلکه خیلی هم خوبه من دکترم ننوشت خودم رفتم داروخونه گرفتم

توام مشکل نداشتی