2777
2789
عنوان

با این ایده ها رابطم با شوهرم کلیییی بهتر شد

| مشاهده متن کامل بحث + 69420 بازدید | 757 پست

با هم ظرف بشورید

با هم کارهای نظافت خونه رو انجام بدین

با هم در یک مکان کار کنید

که این آخری نشان دهنده صبوری و درایت شماست

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
دلاشون مردس و میخان دل بقیرم دل مرده کنن ناراحتن یکی خوشحاله و دیونه بازی در بیارع وخوش بکذرنه

بخدا خیلیاشون پولم نمیخواد

تایم زیادیم نمیخواد

کلیم خوش میگذره

من راجع به روانشناسی رابطه مطالعه کردم این یکی از روش اای عالی بود تو ارتباط زوجین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله با یکی که لیاقتتو داره

نه قربونت  واسه من دعا نکن 

من دوتا تجربه داشتم همه هم بالای دو سال 

اصلا دیگ حال و حوصله اش رو ندارم

اگر هوس بود همون دوبار بس بود 

تزجیح میدم دیگ تنها باشم😁

نه بابا من میگم مثلاً قبرستون نمیشه که.مثلا منو شوهرم همیشه دو تایی میوه می‌خریم و لواشک درست میکنیم ...

خب سلیقس دیگ

یکی دوست داره بترسه یکی دوست داره هیجانی بشه یکی میخواد ارامش داشته باشه

کایاتش درست بود حالا با سلیقه خودت انخاب میکنی

اونم با داستان های ترسناک😂😂 وای🤣 بازگشت همه ما به سوی تیمارستانه😂

واقعا🤭🤣🤣🤣رل ندارم اگه به مامانم‌ بگم میگه تو خودت دیوونه ای همین مونده نصف شب بری قبرستون🤣

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
باید روزای تعطیل وقت بزارین برای هم

دقیقا روزهای تعطیل را گفتم ،روزهای دیگه اصلا نمیشه باهاش حرف زد سریع سفره میندازم بعدش رختخواب تابخابه ،از خستگی حرفم نمیتونه بزنه کارگره