2777
2789
عنوان

بیاین اینجا ی لحظه لطفا

98 بازدید | 11 پست

اگه به یکی پیام بدین و بعد ی روز جواب بده در حالیکه می‌تونه چند دقیقه بعدش جواب بده چیکار میکنید ؟

هر چقدر میخام منم دیر جواب پیامشو بدم ب بیشتر از چند دقیقه نمی‌کشه و زود جواب میدم از دست این رفتارم خستم 

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر نیست

خب خوبه 

ببین به دوست مجازی زیادی اعتماد نکنا یه وقت بهت گفت بیا بریم تنهایی بیرون باهاش نریاااا اگه خواستی بریم بیرون باهاش به خانوادت یا به یه دوست دیگت بگو دختر برادر شوهرم همینجوری دوست مجازی دختر داشت بهش گفت بیا بریم پارک رفت اونجا دید ۳ پسر منتظرش بودن به بدبختی فرار کرد از دستشون 

خب خوبه ببین به دوست مجازی زیادی اعتماد نکنا یه وقت بهت گفت بیا بریم تنهایی بیرون باهاش نریاااا اگه ...

بله حواسم هست 

ولی این مورد مجازی نیست

یه تعریف از وضعیتتون بده

والا همینجوری کلا بی اهمیته انگار با اون نیستی اولا اینجور نبودا جدیدا شده

همین دیگه تعریف خاصی نیست