2777
2789
عنوان

مردا نمی‌خوان زنا مستقل باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 71 پست

من معلم هستم همسر سابق اصلا پشتکار نداشت مجبور شدم کل حقوقم را خرج کنم الان هم تنهایی دارم قسط میدم استقبال میکنم از کسی که پولدار باشه و همه جوره منو کمک کنه 

استقلال مالی در صورتی خوبه که نخوای کل حقوقت را برا زندگی و مخارج روزمره بذاری 

فقط اون ۴ نفری که لایک کردن چقدر مغزتونو شستشو دادن 🗿💔

والا ۳ مورد دیدم دقیقا هم دلیل طلاقشون همین بوده زنه تو محیط کار ارتقا شغلی گرفت حقوقش زیاد شد زد زیر همه چی تا بالو پر میگیرن دیگه خدارو هم بنده نیستن چه برسه به شوهر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همینه این جامعه همیشه پسرا رو خود برتر بین تربیت میکنه، حتی ذهنیت خیلی از خانوما هم همینه ببین ن ...

شما خودت بخوای با مردی ازدواج کنی، دنبال مردی هستی که از خودت بالاتر باشه. نمیای کسی رو که همسطح خودت هست انتخاب کنی. از نظر توانایی ها، درامد، دارایی و...

اگه شما اینجوری نیستی، ولی اکثریت اینطورن.

فقط مردایی اینطورین که هنوز معنی واقعی زندگی مشترکو نفهمیدن ، مردای سطح پایین!

زندگی زن و مرد تنها موردی از قرار داد های اجتماعی هست که جنبه مالی و اقتصادی و..... توش از جنبه عاطفی بی اهمیت تره !

ولی مردا انگار با زناشون میخوان کشتی بگیرن ! با زن خودشون خودشونو مقایسه میکنن ! و مخرب ترین نوع مقایسه  مقایسه خودت با همسرته ! یکی نیست بهشون بفهمونه زندگی مشترک یعنی ما کنار هم ایستادیم نه در مقابل هم ، ما تو یه کشتی هستیم نه تو دوتا کشتی جنگی مقابل هم ، ما رو الاکلنگ نیستیم که یکی بالابره دیگری پایین میاد .ما اینجا حساب و کتاب نداریم ، ما دو تا تاجر نیستیم که با هم شراکت کردیم و باید مراقب باشیم طرف مقابل سرمون شیره نماله ! ما با هم بالا میریم با همم پایین میایم . 

حتی تو ضرب المثل های ایرانی هم اینو میبینیم . به مردا میگن اول زندگی گربه رو دم حجله بکش ! یعنی از اول زنو بترسون که ازت حساب ببره 🤦‍♂️ کلا مردای ایرانی تو زندگی هاشون ، همراهی ، شفقت ، رفاقت ، تلاش برای پیشرفت دادن همدیگه ، دلسوزی ، با هم پیشرفت کردن ، به همدیگه فضا دادن ، اینکه مانع رشد هم نشیم و از موفقیت دیگری ، از اینکه به خواسته هاش رسیده، ما هم لذت ببریم ،   از این چیزا یاد نگرفتن . فقط یاد گرفتن زنو بکوبن

فکر میکن قاعده زندگی یکسانه . نفهمیدن زندگی بالا و پایین داره. من هنوز این بحث زن شاغل ،تقسیم کارای خونه ، تقسیم درامد زن و شوهرو ... رو نتونستم هضم کنم 🤦‍♂️

پدر من لیسانس داشتن و مهندس یکی از ادارات بودن که با مادرم ازدواج کردن . اون زمان مادرم دانش اموز دبیرستان بودن ، بعد ازدواجشون مادرم درسشونو دامه دادن ،رتبه ۲ رقمی کنکور شدن ، لیسانس گرفتن و بعدشم فوق لیسانس و در هر دو مقطع نفر اول دوره شون شدن، الان شغلی دارن با درامدی حدود دو برابر پدرم و جایگاه اجتماعی خیلی بالاتر.پدرم بعد ازدواج ارتقای شغلی داشتن ولی تحصیلات یا کار خودشون تغییر نکرد الانم بازنشسته شدن . چیزی توی خونه ما تغییر نکرد در طول تمام این سال ها جز اینکه پدر و مادرم تو شرایط مختلف خودشونو با تغییرات وفق دادن ، وقتی پدرم شاغل بودن ولی هنوز مادرم سرکار نرفته بودن کارای خونه اغلب با مادرم بود . بعد شاغل شدن مادرم کارای خونه تقسیم شد بینشون الانم حدود ۶۰ ۷۰ درصد کارای خونه با پدرمه ! ما به خاطر شرایط شغلی مادرم یکسال استان دیگه زندگی کردیم ، فوق لیسانس هم مادرم تهران بودن که پدرم بعضا منو نگه میداشتن تا مادرم کلاسشون تموم بشه بیان به من شیر بدن 😂😁  من جز این سبک زندگی مدل دیگری رو نمیتونم تحمل کنم . چرا باید مردا از زنی که دنبال اهدافش میره خوششون نیاد ؟ 

من هنوز که هنوزه مردایی که جلوی رسیدن زناشون به اهدافشونو میگیرن درک نمی کنم. مگه کسی جلوی علایق خودشونو گرفته که به خودشون اجازه میدن جلوی رسیدن زنشون به علایقشو بگیرن ؟ 🤔

والا ۳ مورد دیدم دقیقا هم دلیل طلاقشون همین بوده زنه تو محیط کار ارتقا شغلی گرفت حقوقش زیاد شد زد زی ...

دلیل نمی شه اطراف شما اینجوری بوده همه جا اینجوری باشه ! شما ۳ مورد با این شرایط اطرافتون دیدین من ۱۰ مورد دیدم دقیقا برعکس تجربه شما! زنه وقتی میبینه داره کنار یک مرد پیشرفت میکنه ، وقتی تمام مسیر و سختیای راه رو یک مرد کنارشه و کمکش میکنه ، وقتی میبینه مرده از موفقیتش خوشحال میشه ، هیچوقت این همراهی مرد ، این محبت مرد ، این دلسوزی و همکاری مرد رو فراموش نمیکنه و تا ابد قدردانشه!

ضمنا زنا از سر دلخوشی طلاق نمی گیرن . به نظرتون یه زنی که جایگاه شغلی بالا و همسر با درک و با شعوری داره حاضره طلاق بگیره ؟ 

اون زندگی ای هم که به خاطر بدبختی و فلاکت و نداری و بی سرپناهی و وابستگی زن بخواد ادامه پیدا کنه مفت نمیارزه!

شما خودت بخوای با مردی ازدواج کنی، دنبال مردی هستی که از خودت بالاتر باشه. نمیای کسی رو که همسطح خود ...

نظرتون قابل تامل بود ولی دقت کردی هیچ چیزی واسه زن ها برابر نیست مخصوصا توی بحث حقوق خیلی وقتا یه زن و یه مرد ممکنه یه کار رو انجام بدن اما صرفا بخاطر زن بودنش حقوق کمتری بگیره، اگه همه چی مساوی بود فرصت شغلی و درآمد برای یه زن به اندازه مردها بود نیازی نبود حتما به قول شما با کسی که از نظر درآمد بالاتره ازدواج کنیم،

توی شهر ما و البته کلا شهرای کوچیک  یه زن اگه بخواد بره سرکار دو شیفت نهایت حقوقش ۵-۶ تومنه واسه یه مرد چند برابره 

نظرتون قابل تامل بود ولی دقت کردی هیچ چیزی واسه زن ها برابر نیست مخصوصا توی بحث حقوق خیلی وقتا یه زن ...

کلا خانمها توقع یکی بالاتر از خودشون رو دارن و فکر نمیکنم به تبعیض کاری ارتباطی داشته باشه.

خانم سهیلا یه حرف خوبی زد. کلاً خانمها وقتی ببینن همسرشون همسطح خودشونه، بقولی اون رو دیگه به عنوان مرد زندگی قبول ندارن.

از یه طرف میگن مردها چشم ندارن مستقل شدن زنشون رو ببینن، از طرف دیگه هم خانمها وقتی مستقل بشن دیگه شوهرشون رو قبول ندارن.

بالاخره مقصر مردها هستن یا زنها؟ من میگم توقع زنها دلیل اصلی هست.