فقط مردایی اینطورین که هنوز معنی واقعی زندگی مشترکو نفهمیدن ، مردای سطح پایین!
زندگی زن و مرد تنها موردی از قرار داد های اجتماعی هست که جنبه مالی و اقتصادی و..... توش از جنبه عاطفی بی اهمیت تره !
ولی مردا انگار با زناشون میخوان کشتی بگیرن ! با زن خودشون خودشونو مقایسه میکنن ! و مخرب ترین نوع مقایسه مقایسه خودت با همسرته ! یکی نیست بهشون بفهمونه زندگی مشترک یعنی ما کنار هم ایستادیم نه در مقابل هم ، ما تو یه کشتی هستیم نه تو دوتا کشتی جنگی مقابل هم ، ما رو الاکلنگ نیستیم که یکی بالابره دیگری پایین میاد .ما اینجا حساب و کتاب نداریم ، ما دو تا تاجر نیستیم که با هم شراکت کردیم و باید مراقب باشیم طرف مقابل سرمون شیره نماله ! ما با هم بالا میریم با همم پایین میایم .
حتی تو ضرب المثل های ایرانی هم اینو میبینیم . به مردا میگن اول زندگی گربه رو دم حجله بکش ! یعنی از اول زنو بترسون که ازت حساب ببره 🤦♂️ کلا مردای ایرانی تو زندگی هاشون ، همراهی ، شفقت ، رفاقت ، تلاش برای پیشرفت دادن همدیگه ، دلسوزی ، با هم پیشرفت کردن ، به همدیگه فضا دادن ، اینکه مانع رشد هم نشیم و از موفقیت دیگری ، از اینکه به خواسته هاش رسیده، ما هم لذت ببریم ، از این چیزا یاد نگرفتن . فقط یاد گرفتن زنو بکوبن
فکر میکن قاعده زندگی یکسانه . نفهمیدن زندگی بالا و پایین داره. من هنوز این بحث زن شاغل ،تقسیم کارای خونه ، تقسیم درامد زن و شوهرو ... رو نتونستم هضم کنم 🤦♂️
پدر من لیسانس داشتن و مهندس یکی از ادارات بودن که با مادرم ازدواج کردن . اون زمان مادرم دانش اموز دبیرستان بودن ، بعد ازدواجشون مادرم درسشونو دامه دادن ،رتبه ۲ رقمی کنکور شدن ، لیسانس گرفتن و بعدشم فوق لیسانس و در هر دو مقطع نفر اول دوره شون شدن، الان شغلی دارن با درامدی حدود دو برابر پدرم و جایگاه اجتماعی خیلی بالاتر.پدرم بعد ازدواج ارتقای شغلی داشتن ولی تحصیلات یا کار خودشون تغییر نکرد الانم بازنشسته شدن . چیزی توی خونه ما تغییر نکرد در طول تمام این سال ها جز اینکه پدر و مادرم تو شرایط مختلف خودشونو با تغییرات وفق دادن ، وقتی پدرم شاغل بودن ولی هنوز مادرم سرکار نرفته بودن کارای خونه اغلب با مادرم بود . بعد شاغل شدن مادرم کارای خونه تقسیم شد بینشون الانم حدود ۶۰ ۷۰ درصد کارای خونه با پدرمه ! ما به خاطر شرایط شغلی مادرم یکسال استان دیگه زندگی کردیم ، فوق لیسانس هم مادرم تهران بودن که پدرم بعضا منو نگه میداشتن تا مادرم کلاسشون تموم بشه بیان به من شیر بدن 😂😁 من جز این سبک زندگی مدل دیگری رو نمیتونم تحمل کنم . چرا باید مردا از زنی که دنبال اهدافش میره خوششون نیاد ؟
من هنوز که هنوزه مردایی که جلوی رسیدن زناشون به اهدافشونو میگیرن درک نمی کنم. مگه کسی جلوی علایق خودشونو گرفته که به خودشون اجازه میدن جلوی رسیدن زنشون به علایقشو بگیرن ؟ 🤔