2777
2789
عنوان

افغان ها لطفا برید کشور خودتون

10128 بازدید | 133 پست

ی زمانی گفتن افغانستان جنگ شده بیان اینجا گناه دارن الان که دیگه جنگ هم تموم شد اونجا لطفا محترمانه جمع کنید برید کشور خودتون اینهمه سال مفت مفت از خدمات ایران استفاده کردید الان هم دارید سالی ۳تا میارید هدفتون هم اینه که ایران و بگیرید با جمعیت زیادتون 

لبنان هم ی زمانی جنگ بود لبنانی ها اومدن ایران وقتی جنگ تموم شد همه شون برگشتن کشور خودشون 

پس افغانی ها هم باید جمع کنن برن 

همینجوری هم ما مشکل اقتصادی و تامین منابع برق و آب و گاز داریم نزدیک ۲۰میلیون افغان ریختن تو کشور مفت مفت دارن استفاده میکنن خودشون هم میگن هدفمون اینه که با زاد و ولد زیاد ایران و اشغال کنیم لطفا جمع کنید برید خیلی محترمانه بهتون تذکر میدیم 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی شناسنامه معذرت 😐😂

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

من مشهد رفته بودم برای اولین بار افعانی هارو دیدم

بخداوندی خدا رفتار تک تکشون از خود ایرانی ها بهتر بود

ماخوذ به حیا و مظلوم

ولی پسرای ایرانی میومدن تو چشم دخترا همشون نگا میکردن و... فضای مجازی بد جلوشون میده

اره فکر کن اونا هم رفتن ،تاره براشون شبکه سحر افغان زدن و مفتکی فرستادنشون کربلا و بهشون حسابی دارن خدمت میکنن کجا برن راحت گوشی میلیون ها ایرانی رو میدزدن تریلی تریلی میبرن افغانستان راحت تجاوز میکنن آدم میکشن دزدی میکنن کجا برن بهتر از اینجا 

من مشهد رفته بودم برای اولین بار افعانی هارو دیدمبخداوندی خدا رفتار تک تکشون از خود ایرانی ها بهتر ب ...

اره عمه ی من بود تریلی تریلی گوشی میدزدید می‌فرستاد افغانستان عمه ی من رو هر روز تو صداسیما دستگیر میکنن نشون میدن عمه ی من چندین خانواده ایرانی رو کشته و به هزار تا دختر تجاوز کرده