2777
2789
عنوان

افغان ها لطفا برید کشور خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 10385 بازدید | 133 پست
من مشهد رفته بودم برای اولین بار افعانی هارو دیدمبخداوندی خدا رفتار تک تکشون از خود ایرانی ها بهتر ب ...

دقیقا تو تهران ک برعکسه 

ی پسر ایرانی تیکه نمیندازه و درخواستیم داشته باشه محترمانه میاد جلو و مزاحمت ایجاد نمیکنه اما امان ازین افغانها ک راه میری تیکه میندازن و مزلحمت ایجاد میکنن عتیقه ها

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه چیکارشون دارید ما در نهایت هممون ادمیم خب اونا خیلی ساله اینجان واقعا سخته براشون از اینجا دل کن ...

مهمون تا زمانی که عزیزه که حرمت نگه داره هر روز دزدی میکنن تجاوز میکنن مواد میفروشن غارت می‌کنن یکی دوتا نیست که میلیون ها میلیون بار اینکار رو کردن 

فکر می‌کنید جمعیت ایران خالص چند میلیون نفره؟

۵۰ میلیونم نیستیم 

بقیش افغان پاکستانی 

بنگلادشی 

عراقی 

سوری

یمنی

لبنانی هست که دارند از این آب و خاک استفاده می‌کنند میان تو فضاهای مجازی من جمله اینجا بر علیه تاريخ و فرهنگ و تمدن و هویت ملی ما شکر خوری میکنند 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
اره عمه ی من بود تریلی تریلی گوشی میدزدید می‌فرستاد افغانستان عمه ی من رو هر روز تو صداسیما دستگیر م ...

بذار دفاع کنن.

چند سال دیگه که همین افغانیا پرتمون کردن بیرون میفهمن دل سوزوندن زیادی باعث بدبختی خودمون شده.هنوز پیِ افغانیا به تنشون نخورده که دفاع میکنن

فعلا که تو همین تاپیک وکیل مدافع دادن🤢

اره بهشون جا مکان نمیدادن وضعمون این نبود به جایی میرسن که آخرش همین افغانیا سوارشون میشن

سکوت کردم غرورم نشکنه !غرورم نشکست اما قلبم نابودشد🩶.              
من مشهد رفته بودم برای اولین بار افعانی هارو دیدمبخداوندی خدا رفتار تک تکشون از خود ایرانی ها بهتر ب ...

الان چون رفتارشون خوبه بیان کشور ما زندگی کنن؟

جنایت هاشونو ندیدی؟تجاوزاشونو نشنیدی؟؟؟؟؟؟دزدی هاشون؟؟؟؟؟پررویی هاشونو نشنیدی یا نخوندی از جایی؟؟؟؟

شک کردم به ایرانی بودنت اگه ایرانی هستی نزن این حرفو حتما تو شهری هستی که افغان نیست تو شهرما شده کابل ۲ 

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 
بذار دفاع کنن.چند سال دیگه که همین افغانیا پرتمون کردن بیرون میفهمن دل سوزوندن زیادی باعث بدبختی خود ...

خب اونا دوست دارن از کشور پرتشون کنن بیرون من که دوست ندارم بعدشم وقتی براشون تو تلویزیون شبکه سحر افغان زدن و مفتکی میفرستنشون کربلا و تازه تو چند سال آینده یه نماینده هم تو مجلس میگیرن کجا برن 

اره بهشون جا مکان نمیدادن وضعمون این نبود به جایی میرسن که آخرش همین افغانیا سوارشون میشن

سوار شدن دیگه.عین مور و ملخ با‌ لباس کابلی میچرخن.

دوستان انگ نژادپرستی میزنن ولی من نژاد پرست نیستم.چراغی که بهدمملکت خودمون رواست به کشورای مفت خور حرام است.