2777
2789
عنوان

افغان ها لطفا برید کشور خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 10385 بازدید | 133 پست
مهمون تا زمانی که عزیزه که حرمت نگه داره هر روز دزدی میکنن تجاوز میکنن مواد میفروشن غارت می‌کنن یکی ...

مهمون یکی ۲ تا اقا تهش ۱۰ تا اینا دارن اندازه جمعیت ایران میشن برو بیمارستانای دولتی ببین فقط زنان حامله افغان با سن بالا که بچه دهومیشونه باردارن اونجا دارن چکاپ میشن

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه افغانی هارو اولین بار تومشهد دیدم خیلی ماخوذ به حیا و مظلوم بودن والا😐

عزیزم اگه لذت بردی از حیاشون برو کشورشون زندگی کن😃😊

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 
الان چون رفتارشون خوبه بیان کشور ما زندگی کنن؟جنایت هاشونو ندیدی؟تجاوزاشونو نشنیدی؟؟؟؟؟؟دزدی هاشون؟؟ ...

دقیقا همینه.دور و برشون مر از افغانی پررو میشد این حرفو نمیزدن.

در ضمن وظیفشونه مودب باشن.انگار لطف میکنن.مفت میخورن و مالیات نمیدن.بیان دم‌هم دربیارن؟ خوبه والا

عزیزم اگه لذت بردی از حیاشون برو کشورشون زندگی کن😃😊

خوشش اومده 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
اخه چیکارشون دارید ما در نهایت هممون ادمیم خب اونا خیلی ساله اینجان واقعا سخته براشون از اینجا دل کن ...

عزیزم اونا رود و روی سیستان بستن زاهدان و بقیه شهرها تو تامین آب به مشکل خوردن وقتی انقدر نمک نشناسن چرا باید بزاریم اینجا بمونن؟؟؟؟ مفت مفت دارن استفاده میکنن هدف ی سری شونم اشغال ایران 

شوهرخاله من تو نیرو انتظامیه میگه روزانه کلی افغان میگیرن که معلوم نیس ت...روریستن یا نه میخوان بدون کارت بیان ایران 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
یکیشون گفته بود آنقدر میزاییم تا ایران رو تصرف کنیم

قوم سمورند 

روزی داریوش بزرگ دستور داد تا همه یونانیان حاضر در کاخ را به حضور او بیاورند...سپس از آنان پرسید به چه بهایی حاضرند جسد پدر خود را پس از مرگ بخورند؟ یونانیان پاسخ دادند که به هیچ قیمتی حاضر به انجام چنین کاری نیستند. داریوش سپس دستور داد هندیان موسوم به گالاتی که والدین خود را پس از مرگ میخوردند به پیشگاه بیاورند!سپس در برابر یونانیان از ایشان پرسید به چه قیمتی حاضرند جسد پدر مرده خود را روی تلی از هیزم گذاشته و بسوزانند. هندیان فریاد بلندی کشیدند و از شاه خواهش کردند که چنین سخنان کفرآمیزی را نگوید...حس میکنم که داریوش حجت را بر صاحبان هر عقیده‌ای تمام کرد. این داستان نشان میدهد که عقاید هرکس فقط از نظر خودش بی‌عیب است و اگر کسی گمان کند عقیده دیگران نادرست است حق ندارد عقیده خودش را به زور به آنها تحمیل کند.به نقل از تاریخ هرودوت؛ کتاب دوم؛ صفحه ۳۷
یکیشون گفته بود آنقدر میزاییم تا ایران رو تصرف کنیم

اکثرشون همینو میگن 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
اخه چیکارشون دارید ما در نهایت هممون ادمیم خب اونا خیلی ساله اینجان واقعا سخته براشون از اینجا دل کن ...

از همون خودم ایرانیم گفتنت معلوم میشع ایرانی نبستی و از اتباع هستی .

یه ایرانی هیچوقت نمیگه خودم ایرانیم 

جمع کنید برید کشورتون 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ

خب اونا دوست دارن از کشور پرتشون کنن بیرون من که دوست ندارم بعدشم وقتی براشون تو تلویزیون شبکه سحر ا ...

منم نمیخوام ریختشونو ببینم.هرجا میری ۱۰۰ تا ریختن با ۳۰۰ تا بچه.من تو متروی کشور خودم ۱۰ تا ایتگاه سرپا وایمیستم ولی اون افغانیا باید بشینن و حتی بچشونو نمیذارن رو پاشون تا‌ یکی دیگه‌بتونه بشینه.نهایت رفتن ول چرخیدن دیگه ولی اینایی که از ۷ صبح سرکار بودن باید وایسن سرپا.

نونوایی اَمون نمیدن،

تو اجاره مسکن گند زدن،

حقوق کارگرهای ایرانی رو به‌فنا دادن،

یه مشت احمقم بهشون خونه و کار میدن بدتر پررو بشن هی فرت و فرت پس بندازن

نه افغانی هارو اولین بار تومشهد دیدم خیلی ماخوذ به حیا و مظلوم بودن والا😐

خب اگه خیلی دوسشون داری برو افغانستان ک هر روز ببینی شون و از حیاشون لذت ببری 

من برده داری را برانداختم ، به بدبختی انان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند  #کوروش_بزرگ