2777
2789
عنوان

افغان ها لطفا برید کشور خودتون

| مشاهده متن کامل بحث + 10385 بازدید | 133 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مشهد رفته بودم برای اولین بار افعانی هارو دیدمبخداوندی خدا رفتار تک تکشون از خود ایرانی ها بهتر ب ...

دهن ت ببند افغانی

این همه تجاوز افغانها ندیدی؟ حالا اونا خوبه شدن ایرانی بده؟

گمشن کشورشون

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
من کلا با وجود افغانیا تو ایران مشکل دارم خب؟ اینو گفتم که نپرین بهم، چون دولت دیگه خییییلی زده به ب ...

گه خورده برگرده کشورش

ایران فلستطین نمیشه

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
چه خوب گفتی

والا دیگه.

حتی دیدم که پررو بازی درمیارن، زبون دراز شدن، حس مالکیت پیدا کردن، بی ادبی میکنن.چند وقت پیش دوتا خانم افغانی یه زن ایرانی رو کتک زده بودن!

ما ایرانیا همدیگه رو نمیزنیم،حتی تو دعوا.ولی اینا انقد وقیح شدن.

مهمان عزیز است ولی همچو نفس،خفه میسازد اگر آید و بیرون نرود.

اونم همچین مهمونایی.

حرفتون کاملا درسته باید اکثریت برگردند و کسانی که میان هدفمند بیان 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اخه چیکارشون دارید ما در نهایت هممون ادمیم خب اونا خیلی ساله اینجان واقعا سخته براشون از اینجا دل کن ...

نژاد پرستی کدومه. ماداریم مالیات میدیم کار میکنیم 

اینا بدون گذرنامه وحتی شناسنامه اومدن انگل شدن وحاصل زحمات مارو میبرن وکلی جرم وجنایت هم ازشون سر میزنه .

بله اگه اقامت داشته باشن شاغل باشن ودرآمد داشته باشن مشکلی نیست

جالبه که یه مدت افغانیا توی کلیپ های مختلف پول ایران و کم ارزش شدنش رو مسخره میکردن ولی خودشون ول نمیکنن برن کشورشون با ارزش پول بالاتر کار کنن.

برن کشورشون رو بازسازی کنن دیگه.

الآن موندنِ یه عده که فقط زایمان میکنن و جای مارو تنگتر میکنن چه نفعی داره؟

عمراً اینا بتونن جزو جمعیت ایران محسوب بشن.

همونطور که کشورای پیشرفته و حسابی، مهاجرِ بدون مدرک تحصیلی، دانش خاص یا استارت آپ، نخبه بودن و یا سرمایه بالا قبول نمیکنه و در حال پیشرفته؛ماهم باید همینطور باشیم تا یه تکونی بخوریم وگرنه هی تو مردابِ پسرفت فرو میریم.

خب چرا باید با این همه جوون بیکار، شغل رو بدن به افغانیا؟

البته که اولویت با شهروندان کشور هست .ولی اگر به هر دلیلی یک افغانی یا خارجی استخدام بشه واز کار وتخصصش استفاده بشه قطعا خیلی بهتره تا غیر قانونی در کشور باشه وهمه جای دنیا مهاجرین غیر قانونی اخراج میشن واجازه کار ندارن

البته که اولویت با شهروندان کشور هست .ولی اگر به هر دلیلی یک افغانی یا خارجی استخدام بشه واز کار وتخ ...

همون.

مشکل اینجاس تخصص خاصی ندارن.

دیگه بیل زدن و ... رو ایرانیا بهتر و ظریفتر انجام‌میدن که.معماری ایرانی حرف نداره.

اولا افغانی نه افغانستانیدوما خونه زندگی سون این جاست کجا برن سوما جای تو رو تنگ نکردن که

روتون خیلی زیاده هرکدوم سالی ی بچه میارین دارید کل کشور مارو اشغال میکنید از رو هم نمیرید😏😏

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم