2777
2789

خواهرم ۱۲سالشه

یکم سبزست و این خیلی رو اعصابشه چون هممون سفیدیم هرچیم ما میگیم توپوستت خیلی‌قشنگتره تو فلانی کل فکر ذکر شده سفیدی😐

ضدافتاب رنگی برا پوستش بد نیست؟

چون سنش کمه میپرسم

میگفت میخوام برم‌بیبی کرم‌بخرم😂 حس‌میکنم باز ضدافتاب رنگی شاید بهتر باشه براش

💍♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا یه ضد افتابه دیگه تو سن بلوغه برا همین حساسه رو زیبایی چیز خاصی نیست به نظرم

نه کاریش ندارم خودم هرچی بخواد براش میخرم فقط گفتم شاید مناسب پوستش نباشه

💍♥️

گناه داره حساس شده.از دکتر پوست بپرس.بزار یه دوره بزنه ولی بعدش پوستش باید تمیز بشوره و مرطوب کننده ...

وقتی به دنیا اومد تا یکسالی خیلی سفید بود همه میگفتن سفیدبرفی و فلان کل خوراکیایی میخورد شکلات کیک شکلاتی شیر کاکائو پوستش تیره شد کلی دکتر‌ازمایش اخرش یکیش گفت بخاطر تغذیش بوده

حالا اونطوریم نیستا انگار هرچی سنش میره بالاتر رنگش باز میشه خودش خیلی حساسه

💍♥️

رفتم از داروخونه یه کرم خریدم براش ۴۰۰تومن چون رنگ نداره نمیزنه😐

الهی😊.مشاور پوست دارن میتونی بپرسی.نوجوان شده حساس شده رو خودش

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
وقتی به دنیا اومد تا یکسالی خیلی سفید بود همه میگفتن سفیدبرفی و فلان کل خوراکیایی میخورد شکلات کیک ش ...

ربطی به تغذیه نداره پسر منم خیلی سفید بود ...بزرگتر که میشه چون تو افتاب بازی میکنه یا تو مدرسه سبزه شده

ولی دخترا حساس ترن.اقتضای سنش.اره بزگتر بشه روشن میشه

خودم سبزه بودم سفید شدم 

اهنگ گوگوش رو براش بخون یا پخش کن

من با اون اعتماد به نفسم برگشت 

همون که میکه سفید سفید ، سرخ و سفید حالا که رسید به سبزه هر چی بگی می ارزه 🤍

کرم براش بگیر عیب نداره ولی اگه از رنگ پوست خودش خیلی  روشن تر بزنه یجوری دیده میشه 

اگرم میخواد سفید تر دیده بشه نهایتا یه درجه از پوست خودش روشن تر باشه 

و اینکه  ضد افتاب رنگی بهتره