2777
2789

بچه ها ما انسانیا چیو میتونیم با سوابق روزانه از تجربی برداریم؟

بعد این سوابقمون نکنه با همون ۳۹۹۹ که دادن تو تجربی حساب میشه؟

خیلی عجیبه ها تجربی ها و ریاضی میتونند بیاند سمت حقوق و روانشناسی و حسابداری و اینا که رشته های اصلی ما انسانیاست ولی ما نمیتونیم بریم رشته های اصلی و خوب تجربی و ریاضی

حیف شداا😂

من اولویتامو چیدم تو انسانی  میخواستم اون آخرا پرستاری چیزی بزنم حتی شده آزاد ولی انگار نمیشه انتخاب کرد🥲😂

البته حقتونه اگه جای خالی ای هم تو آزاد ها باشه باید بچه های تجربی برن این رشته ها چون درسشو خوندن ما از اونا خیلی عقب میمونیم اگه بخواد اینطوری باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه سوال اگه حتی کنکور هم میدادیم به فرض که رتبه قابل قبولی برای آزاد میوردیم که محالهه ولی چون دیپلم ...

نه شما با دیپلم می تونی برای هر رشته ای کنکور بدی 

مثلاً اگه دیپلم انسانی داری می تونی کنکور ریاضی و تجربی ام بدی 

یه سوال اگه حتی کنکور هم میدادیم به فرض که رتبه قابل قبولی برای آزاد میوردیم که محالهه ولی چون دیپلم ...

اگه کنکور انسانی میدادی حتی با رتبه خوبم نمیشد بری رشته پرستاری ازاد ...

اگه کنکور تجربی  میدادی میشد ولی خب با توجه به شرایط جدید و معدل باید ایجاد سابقه میکردی اما قبلا با دیپلم انسانی میشذ کنکور تجربی داد چون معدل تاثیر نداشت