2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از همین الان بترسی فاتحت خوندس بمحترمانه بگو زندگی ما به شمل ربطی ندازه از،منیکه انقدرررر احترامشون گرفتم که شد وظیفه بشنو از همین اول میختو بکوببببب اصلا فایده نداره مدارا باخانواده شوهر به شوهرتم با سیاست بفهمون شما دیگه یه خانواده هستید دیگه برادر برادرت نیست رقیبته زن داداش دیگا خواهرت نیست رقیبته

منتظر...
مجبورم سریع پاکش کنم اطفا نظرتون رو بگید چون تو عقد هستیم میترسم بگن نیومده همه چیو گرفت

اگه خودت پول میدی بزار به نام خودت باشه،نهایت اگه فکر می‌کنی حساس میشن به اونا بگو به نام شوهرته،از کجا میخوان بفهمند

مجبورم سریع پاکش کنم اطفا نظرتون رو بگید چون تو عقد هستیم میترسم بگن نیومده همه چیو گرفت

خب به کسی نگین 

نمیان سند نگا کنن که

اول سعی کنین اصلا چیزی درمورد اینکه به اسم کیه گفته نشه رک پرسیدن

به خانوادش بگین به اسم همسرته

از همین الان بترسی فاتحت خوندس بمحترمانه بگو زندگی ما به شمل ربطی ندازه از،منیکه انقدرررر احترامشون ...

اصلا به خانوادش رو ندادم همشون باهام با ترس رفتار میکنن

و اینکه آره داداششو کامل بهش فهموندم چون جاری بی عقلی دارم ولی خواهراش چون کاری به کارم ندارن خوبن منم خوبم

کلا شرطی هستم خوب باشن خوبم بد باشن بدم

نه اما برا یکی از اقوام مورد مشابه بود خانوادش کاری کردم ک کارشون به جدایی کشید دقیقا سر همین موضوع

تقصیر خودشون بوده

نیازی نیست جز به جز زندکیتونو به مردم گزارش بدین

مگه قراره سند رو ببینن؟

اصلا به خانوادش رو ندادم همشون باهام با ترس رفتار میکننو اینکه آره داداششو کامل بهش فهموندم چون جاری ...

خدایی دمت گرم 

کاش منم مثل تو بودم

از اول مثل احمقا رفتار کردم که جرات هرکاری رو دادن به خودشون

خدایی دمت گرم کاش منم مثل تو بودماز اول مثل احمقا رفتار کردم که جرات هرکاری رو دادن به خودشون

من اولش ساده بودم خدا زود راهو بهم نشون داد تازه مامانم دیده بودم با خانواده شوهرش خوب بود فایده ای نداشت درس عبرت شد برام