2777
2789
اصلا به خانوادش رو ندادم همشون باهام با ترس رفتار میکننو اینکه آره داداششو کامل بهش فهموندم چون جاری ...

پس اصلا برات مهم نباشه احترام بگیر وقتی دیدیشون ولی اصلا نرو همش اونجا خونشون سالی یه بار اونم با دعوت منننن این حرفارو قبل عقد بهم گفت یکی از دوستام من خررررر فکر کردم اینا فرق دارن الان مثل سگ پشیمونم راز خانوادتو پیششون نگو هرچقدر عزیز باشن بازم ادیتت میکنن 

منتظر...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولش ساده بودم خدا زود راهو بهم نشون داد تازه مامانم دیده بودم با خانواده شوهرش خوب بود فایده ای ...

به خدا من از اول انقدر خوبی کردم 

ولی تهش جی شد؟

هیجی .فقط فکر کن خر کی هستن که من بهشون احترام میذارم

به خدا من از اول انقدر خوبی کردم ولی تهش جی شد؟هیجی .فقط فکر کن خر کی هستن که من بهشون احترام میذارم

من هم مامانم هم یکی از اقوام میرفتن خونه تکونی کمک نه تنها تشکر نبود بلکه بدتر هم بود انتظار داشتن ولی من نمیرم اونا میگن بیایم کمکت اینطوریه