2777
2789

خانما بچم ۴۰ درصد ناشنواس مدرسه عادی هم دکتر گفت میشه درس خوند ولی استثنای بزاری  دانش آموز کمتر بهتر یاد میگیره چیکار کنم بنظرتون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کم شنواست ناشنوا نیست. سمعک جواب نمیده

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

دو دلم بعضی ها خوب تعریف نمیکنن

ببین اگر بره استثنایی با بچه های مثل خودش سنجیده میشه و معلم هواشو داره

ولی بره دولتی یا غیرانتفاعی ممکنه از بچه ها عقب بمونه ،اون وقت از همون اول دلزده میشه

اعصاب خودتم مدام خرد میشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
خیلی حرفا متوجه میشه از دور متوجه نمیشه

منم کن شنوام ولی چون خوب سمعک رو من جواب نمیده،ببر ببین سمعک یا کاشت جواب میده

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

ببین یکی ازنزدیکانم  نابیناس ابتدایی رو مدرسه استثنایی گذاشتن بچه خوب نبوددرسش بااینکه از بچگی همه میگفتن خیلی باهوشه راهنمایی ب بعد رفت مدرسه عادی سوالا رو بیشتر شفاهی می‌پرسیدن ازش امتحانم براش می‌خوندن این جواب میداد می‌نوشتن اینا شاگرد اول مدرسه بود همیشه ماشاالله خیلی تلاش میکرد 

دبستان بودم ی دانش آموز بود اونم کم شنوا بود جو کلاس واقعا اذیتش میکرد بعضی بچها نسبت بهش ترحم داشتن بعضیا هم مسخرش میکردن

راهنمایی هم ی همکلاسی داشتم اون یکم کند بود کند می‌نوشت کند راه میرفت کند یاد میگرفت اونم خیلی اذیت شد تو جو کلاس وسط سال رفت

خلاصه یا بزار استثنایی یا غیردولتی

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.