2777
2789
عنوان

موفقیت در دانشگاه پیام نور

766 بازدید | 29 پست

کسی رو دیدید دانشگاه پیام نور رفته باشه و موفق شده باشه ؟ 

مهندسی کامپیوتر پیام نور میخوام برم 

ولی نمی دونم مدرکش برای کنکور ارشد یا مهاجرت خوبه یا نه 

من خیلی ناراحتم و نمی تونم دست از مقایسه کردن خودم با دوستام بردارم اونا دارن لیسانس میگیرن تو دانشگاه های خوب 

منم به خاطر بی پولی باید برم سرکار و ...

🥲🥺

کاربری دست دونفره ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیام نور دونفر و دیدم معلم غیر انتفاعین 

اصلا ربط به دانشگاه نداره رزومه مهمه تلاشت و بزاری پای رشتت حتما موفق میشی 

واسه مهاجرت نمی دونم اگه کسی میدونه بگه 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

پیام نور دانشگاهی دولتی وزیر نظر وزارت آموزش عالیه

بودجه دولت تامین میکنه، مدارکش برای خارج کشور

ترجمه وتاکید میشه، نگران نباش بسیار افرادی

موفق بودن 

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
کلاساش راسته مجازیه؟

کلاس داره ولی کم 

بیشتر رشته های ازمایشگاه دارو...کلاس دارن 

و مابقی رشته ها کلاساشون کمتره 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

ندیدم ولی تو یکی از ویسای سیب ترش شنیدم سال ۹۹ یه نفر از دانشگاه پیام نور رتبه‌ی اول آزمون وکالتو آورده

واقعا بستگی به خودت داره دانشگاه خوب فقط فضا را برات مهیا میکنه  یه حالت رقابتی و درسی فراهم میشه

ولی تو همون دانشگاه تاپ هم اگه خودت انگیزه و حوصله‌شو نداشته باشی اتفاقی نمیفته

مگه ما برامون مهمه فلان وکیل رتبه‌ش چن بوده کودوم دانشگاه بوده فقط مهمه کارش درسته یا نه

اگر زمانی حق انتخاب داشته باشم برای دلیل مرگم قطعا بخاطر زیبایی یک هنر خواهم مرد؛)