2777
2789
عنوان

موفقیت در دانشگاه پیام نور

| مشاهده متن کامل بحث + 769 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا کدوم دانشگاه پس به درد میخوره دولتی هم که میگن بده باید مدرک ازاد کنی ازاد هم که پول میخواد

کی گفته دولتی بده؟ 

ببین پیام نور سطح علمیش بشدت پایینه و صرفا فقط اینایی میرن ک بگن اره ما دانشگاه رفتیم. 

بین اینو ازاد من اراد رو ترجیح میدم. 

ولی درکل دولتی بهتره، چوندهزینه ای ک براش میشه کمتره فقط بحث همون ازاد کردن مدرکه و سطح علمیش توی شهرای تاپ بالاس. 

اکه سطح علمی برات مهمه ک دولتی و بعضی از ازاد ها اکه ن ک پیام‌نور برو. 

زندگیم یهو عوض شد، خیلی یهو.  

والا؟ 😐ما هرکی اطرافمون بود از دوست و اشنا گفتن اصلا خوب نی.

ادمی ک پشتکار و تلاش داشته باشه از هر دانشگاهی موفق میشع ولی در کل بخای بدونی جو هیجان علمی نداره 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
شما اطلاع دارین چنین قضاوتی میکنین

بله، چنتا از بستگان نزدیک رفتن اما خب زدن بیرون و واسه دولتی خوندن بعضیاشونم رفتن ازادهای شهرای تاپ. 

ادمی ک پشتکار و تلاش داشته باشه از هر دانشگاهی موفق میشع ولی در کل بخای بدونی جو هیجان علمی نداره

و بخاطر همین میگم سطح علمی پایینی داره چون دانشجوهاش پی درس نیستن، و همیشه محیط غالب بوده، و تاثیر گذاشته، کسی میخواد درس بخونه بهتره جایی بره ک افراد مثل خودش باشن، ن صرفا دانشکاه اومدنشون دهن پرکن یا الکی باشه. 

سلام من دانشجوی مشاوره پیام نور هستم ... کلاس ها بستگی داره چند واحد بردارین که هرچقد بیشتر باشه حضورتون توی دانشگاه بیشتر میشه ... اونجوری ک من از روی برنامم فهمیدم هر درس یک روز در هفته کلاس داره ... دیگه بستگی داره چندتا درس باشه و شاید بعضی درسا کلاساشون توی یه روز باشه و ...... از نظر اعتبار از ازاد بهتره چرا که نیمه دولتی محسوب میشه ... و اینکه بیشترین امار قبولی ارشد از پیام نور بوده ... برای کار هم هرکسی در هر رشته ای میتونه بیکار باشه یا موفق باشه .. مثلا همین رشته مشاوره یکی هست بیکاره یکی هست استخدام ارگانی شده یا یکی هم دفتر زده و احتمالا پول پارو میکنه ... همه چی بستگی ب خودتون داره

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

بله، چنتا از بستگان نزدیک رفتن اما خب زدن بیرون و واسه دولتی خوندن بعضیاشونم رفتن ازادهای شهرای تاپ.

نه خیر اینگونه نیست اتفاقا چون باید برای هردرس کتاب چنین صفحه ای بخونن سرتاسر کشور همان کتابه وجزوه چند صفحه ای به اختیار استاد نیست، ودر طراحی سوال هم استاد نقشی نداره سراسر کشور ی نمونه است عدالت نمره برقراره

فقط حضور در کلاسها ومقدار ساعت کلاسش کمه

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
سلام من دانشجوی مشاوره پیام نور هستم ... کلاس ها بستگی داره چند واحد بردارین که هرچقد بیشتر باشه حضو ...

و بعضی دروس مجازی برگزار میشه اما هرترم بستگی به نحوه انتخاب واحد خودتون داره ... شاید یه ترم اصلا مجازی نداشتین شایدم یه ترم اکثرا مجازی بود ... برای کسایی ک میخوان درکنارش شاغل باشن هم خیلی خوبه چون حضور در کلاس اجبار نیست ! ولی نحوه محاسبه نمره فقط فرق میکنه ... درهرصورت از هر دانشگاهی ماهم بیکار داشتیم هم موفق

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

خوب حسابداری رو میشه یاد گرفت اینطوری

برای رشته هایی ک ریاضیات بیشتر داره یادگیری شاید سختتون بشه ... چونکه کلاس ها محدوده و شاید خوب نتونین یاد بگیرین .. ولی حفظیات سخت نیس چون درهرصورت خودت باید بخونی

برای رشته هایی ک ریاضیات بیشتر داره یادگیری شاید سختتون بشه ... چونکه کلاس ها محدوده و شاید خوب نتون ...

اها 

خوب من رشتم انسانی بوده 

بقیه رشتهاش بدرد خوندن نمیخوره یا باید تا مقاطع بالا بخونی یا کلا کار نیستو..