parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 عنوان بنظرتون این سوالو بپرسم زشته علامت سوال 197 بازدید | 52 پست میخوام از کراشم بپرسم هدفتون چیه از ارتباط با من و صحبت کردن با من؟(تو مجازی باهم چت میکنیم و استوری لایک میکنه و ریپ میزنه اینا*)بنظرتون این سوالو بپرسم خوبه؟یا خودمو میارم پایین؟میخوام یجوری بفهمم حسش نسبت بهم چیه؟؟؟ 1403/06/13 | 02:59 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 نه خودتو کوچیک نکن خودت به مرور متوجه میشی مثلا چجوری؟الان ۶ ماهه همو میشناسیمبس نیست؟احساس میکنم خجالت میکشه !خیلی اخه با احترام باهام حرف میزنه
مارال۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 5343 مثلا چجوری؟الان ۶ ماهه همو میشناسیمبس نیست؟احساس میکنم خجالت میکشه !خیلی اخه با احترام باهام حرف میز ... دیت رفتین ؟
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 یه کم حرف بزنه میسناسیش خودم احساس میکنم حس داره بهم ولی اینکه چرا نمیاد جلو رو نمیدونمبا احترام حرف میزنهشما شما میگهاز خودش و تجربه هاش برام گفته از ایندش...
مارال۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 5343 نه شاید رو تو فقط به عنوان ی رفیق که به حرفای دلش گوش بده حساب کرده عجیبه تا الان دیت نرفتین
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 شاید رو تو فقط به عنوان ی رفیق که به حرفای دلش گوش بده حساب کرده عجیبه تا الان دیت نرفتین ما باهم هم دانشگاهیممن کارشناسی اون ارشدولی خب اون خوابگاهیه و شهر خودشونهچون ارشد هست و ساعت هاشون مث من زیاد نیست اکثرا شهر خودشونهبخاطر همین نرقتیم
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 شاید رو تو فقط به عنوان ی رفیق که به حرفای دلش گوش بده حساب کرده عجیبه تا الان دیت نرفتین ولی اخر امسال دفاع دارهدعوتم میکنه حتما چون خیلی ازم مشاوره گرفته و باهم صحبت کردیم در این موردحسم اینه دانشگاه شروع بشه دیت میزاره😂چون دیگه زیاد نمیره شهر خودشون و حسابی درگیر درس و شهر ما میشه
parvaneh_khanom مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 538 شاید رو تو فقط به عنوان ی رفیق که به حرفای دلش گوش بده حساب کرده عجیبه تا الان دیت نرفتین راهی نیست بجز دیت بفهمم که چجوری روم حساب باز کرده؟
مارال۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 5343 ولی اخر امسال دفاع دارهدعوتم میکنه حتما چون خیلی ازم مشاوره گرفته و باهم صحبت کردیم در این موردحسم ا ... خوبه دیگه به صحبت ادامه بده و سوال نپرس همین روال عادی رو برو ان شاءالله که خیره 💃🏻
مارال۱۴۰۳ عضویت: 1403/01/30 تعداد پست: 5343 راهی نیست بجز دیت بفهمم که چجوری روم حساب باز کرده؟ از اکسش میگه ؟ یا کراشی چیزی کلا راجب دخترا حرفی میزنه ؟