2777
2789
عنوان

بنظرتون این سوالو بپرسم زشته علامت سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 52 پست
اره خرابش نکن الکیاگه واقعا پسر خوبیه پسر خوب دیگه زیاد پیدا نمیشه

اره پسر خوبیه شغل خوب و موقعیت و خانواده خوبی هم داره اشتراک عقیده هم داریم

و اینکه یکی. از ویژگی هامو گفت که من واکنش تند نشون ندادم نسبت به اینکه اون پیام داده!

احساس میکنم به دختر قبلیه ابراز علاقه کرده و اون واکنش تند نشون داده و کنسل شده همچی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوبیییییی باش شاید ی فرجی شد 😂😂😂

سر یه داستانی من گفتم شیرینی بهت میدم گفت اوکیه گفتم من نمیدونم چی باید بدم گفت فرقی نداره و هروقت اومدم دوس داشتید بدید🤣🤣

حالا موندم سر این قضیه چه غلطی بکنم!

من میگم هرموقع اون قرار گزاشت من شیرینی رو بدم خوبه؟

ینی اینکه من پیش قدم نشم بگم اره قلان روز بیا شیررینی بدم بهت

سر یه داستانی من گفتم شیرینی بهت میدم گفت اوکیه گفتم من نمیدونم چی باید بدم گفت فرقی نداره و هروقت ا ...

خودتو بزن به اون راه 

ببین اون یاد آوری میکنه یا نه 

اگه یاد آوری کرد بگو فراموش کرده بودم 

خودتو بزن به اون راه ببین اون یاد آوری میکنه یا نه اگه یاد آوری کرد بگو فراموش کرده بودم

اره اینم فکر خوبیه ولی یهو نگه این سر حرفش وایسنتاد و حرف الکی میزنه؟بگه فراموش کارم و مثلا اهمیت ندادم بهش

اره اینم فکر خوبیه ولی یهو نگه این سر حرفش وایسنتاد و حرف الکی میزنه؟بگه فراموش کارم و مثلا اهمیت ند ...

نه بابا 

وقتی گفت بگو مشغول درس و کار انقدر مشغله فکری زیاده 

و از این حرفا 

بگو حتما میخرم دفعه بعد