2777
2789

سلام، تجربه ی شخصی یه نفر از شرایطی که پشت سر گذاشته، تا چه اندازه می‌تونه تویه همون شرایط از زندگی برای افراد دیگه ای که تجربه اش نکردن جواب گو باشه؟ آیا یه تجربه ی شخصی که از یه اتفاق به دست اومده می‌تونه پاسخگوی تمام مشکلات یه فرد بی تجربه ی دیگه از اون شرایط باشه؟ اگه این تجربه شخصی جواب گو نیست پس چرا دیگران شرایط بقیه رو با همون تجربه قضاوت میکنن به جای اینکه به واقعیت مسئله نگاه کنن؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه قانون هست که ثابت کرده هیچ دونفری نمیتونن تو شرایط یکسان به یه قضیه مثل هم نگاه کنن 

قانون جهان های موازی هم سر منشاء همین تفکر هست 

که میگه هر انسان جهانش با انسان های دیگه متفاوته 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

درسته، خب بعدا هم میتونم مطرح اش کنم، فقط یه ذره جواب دادن بهش به فکر نیاز داره، پس یکم باید چرخ دند ...

الان که کلا همه جا تعطیله

انشالله بعد تعطیلات هفته دیگه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه قانون هست که ثابت کرده هیچ دونفری نمیتونن تو شرایط یکسان به یه قضیه مثل هم نگاه کنن قانون جهان ها ...

پس اگه اینطوریه چرا یه نفر با وجود اینکه این قضیه رو می‌دونه اما به اشتباه وارد یه قضاوت نادرست میشه و بر اساس چیزی که خودش تجربه کرده برای همه یه نسخه میپیچه؟

یکم بهش فکر کن، اینطوری مغزت از حالت هنگ بودن در میاد

کاش یکم ساده تر بیان میکردید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
الان که کلا همه جا تعطیلهانشالله بعد تعطیلات هفته دیگه

ببین نمی‌خوای از ذهنت کار بکشی داری بهونه میاری😂باشه مشکلی نیست، هر وقت آماده بودین بیاین به این تاپیک تا با یه حال بهتر درمورد این قضیه فکر کنیم

ولی من به این نتیجه رسیدم تا خودم یه چیزی رو تجربه بقیه رو قبول ندارم 

ولی بستگی داره در چه مورد باشه .اعتقادی ولی خیلی باهم فرق دارن نمیشه از تجربه استفاده کرد ولی درمورد سلامتی و ارتباط با دیگران و چیزای دیگه چرا عین هم هستن آدما

پس اگه اینطوریه چرا یه نفر با وجود اینکه این قضیه رو می‌دونه اما به اشتباه وارد یه قضاوت نادرست میشه ...

چون میخواد تجربش رو تعمیم بده چون از نظر خودش اون آدم مرکز جهان خودش هست 

چون ما هویتمون رو بر اساس باورهایمان ساختیم نه بر اساس ارزش هامون واسه همین برای تایید هویت خودمون میخواییم همه دنیا رو از نقطه دید ما ببینن تا ما تایید بشیم دیده بشیم

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن