2777
2789
عنوان

فرق بین تجربه ی شخصی و شرایط متفاوت زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 39 پست
درسته، که از قرار معلوم هیچ وقت هم تحقق نمیشه که نمیشه.... این یه جور مکانیزم دفاعی نادرسته، انسان ب ...

ما تمام تجربیات زخم ها و شادی های نیاکانمان رو توی دی ان ایمون داریم مثل همیت که می‌ترسیم یا سردمون که میشه موهای بدنمون سیخ میشه اون زمان این تغییر نوعی مکانیزم دفاعی بوده که همچنان با ما هست گرچه الان دیگه کاربردی نداره 

خیلی از دیدگاه ها رو اگه خودآگاه کنیم واکنش هامون نسبت بهش منطقی تر میشه و کم کم میتونیم این مکانیزم دفاعی غلط رو تغییر بدیم اینجا مادرها و پدرهای زیادی هستن اگه تغییر رو از خودمون شروع کنیم نسل بعدی ما بچه های ما دنیای بهتری رو تجربه میکنن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس خواستید با تاپیک زدن ما رو در این مورد نصیحت کنید؟

قصدم از زدن این تاپیک نصحیت کسی نبود، چطور کسی که خودش تویه این تاپیک از نصحیت هایی که پشت اون ها یه تجربه ی ناقص خوابیده ایراد می‌گیره، بیاد و اینجا همه رو نصحیت کنه؟ به نظر شما این مسئله کمی متناقض نیست؟ من فقط این تاپیک رو زدم تا به این موضوع به عنوان یه یادآوری و نه یه نصحیت، اشاره کنم که (زندگی بقیه رو با خودتون یکی ندونید، دنیا های ما با هم فرق دارن، شما از زندگی هیچ کس اطلاعات کاملی ندارین چه برسه به اینکه قضاوت کامل و بی نقصی هم درموردش داشته باشین) این منظور من بود

قصدم از زدن این تاپیک نصحیت کسی نبود، چطور کسی که خودش تویه این تاپیک از نصحیت هایی که پشت اون ها یه ...

کاش به جای اینجا تاپیک زدن همین حرفها رو غیر مستقیم به اون نفر میزدید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
کاش به جای اینجا تاپیک زدن همین حرفها رو غیر مستقیم به اون نفر میزدید

ببینم اصلا شما به نوشته های من تویه پست های قبلی دقت کردین😐؟ من گفتم بحث من با یکی دو نفر نیست، من از کسی ضربه نخوردم که بخوام این حرف ها رو بهش بزنم، اگر هم ضربه میخوردم مستقیم میرفتم به خودش میگفتم بدون اینکه کوچکترین ترسی از گفتن اون حرف داشته باشم، بحث من با کل جامعه بود، و از اونجا که توانایی برقراری ارتباط با افراد زیادی از جامعه رو ندارم پس از یه مفهومی به اسم (اینترنت)که امکان تبادل نظر تویه ابعاد وسیع تری از محیط جامعه رو بهم میده استفاده کردم، از اینترنت برای تاپیک زدن تویه این سایت، و اگه پاش برسه بازم همین تاپیک رو با همین موضوع میزنم تا افراد بیشتری رو از این قضیه مطلع کنم، متوجه شدین؟

ببینم اصلا شما به نوشته های من تویه پست های قبلی دقت کردین😐؟ من گفتم بحث من با یکی دو نفر نیست، من ...

متوجه شدم که خواستید یه موضوعی رو دریک فضای عمومی مطرح کنید تا همه متوجه بشن و یاد بگیرن

ولی خب کاش یکم ساده تر بیان میکردید و یکم روشن تر

مخصوصا این موقع شب

چون من میدونم خیلی ها در یه بار خوندن متن تاپیک تون متوجه نشدن و تاپيک رو ترک کردن

البته این نظر منه

ببخشید اگه حرفهای بی ربط زدم تو تاپیک تون

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
متوجه شدم که خواستید یه موضوعی رو دریک فضای عمومی مطرح کنید تا همه متوجه بشن و یاد بگیرنولی خب کاش ی ...

خواهش میکنم، خوبه که متوجه شدین، گفتم حتی اگه کسی الان چیزی متوجه نشده باشه بعدا هم دوباره این تاپیک رو همین موضوع میزنم، منتها من برای اینکه منظورم رو واضح تر می‌رسوندم به یه مقدمه چینی نیاز داشتم، باید موضوع این تاپیک رو قدم به قدم پیش می بردم تا بشه ازش برداشت درستی داشت، وگرنه همون لحظه ی اول که نمیشه دنبال لقمه ی آماده بود، حالا کسی که حوصله خواندن اون مقدمه چینی رو نداشته باشه مطمئنا ادامه مطلب هم براش بی معنی خواهد بود

خواهش میکنم، خوبه که متوجه شدین، گفتم حتی اگه کسی الان چیزی متوجه نشده باشه بعدا هم دوباره این تاپیک ...

بله دقیقا همینطوره

حتما به بار دیگه این تاپیک رو در زمان مناسب بزنید

ان شاءالله همه استفاده کنن

بله دقیقا همینطورهحتما به بار دیگه این تاپیک رو در زمان مناسب بزنیدان شاءالله همه استفاده کنن

بله، حتما صد در صد خواهم زد، و ممنون از اینکه افتخار دادین این تاپیک رو برای تبادل نظر انتخاب کردین🌹🙏

بله، حتما صد در صد خواهم زد، و ممنون از اینکه افتخار دادین این تاپیک رو برای تبادل نظر انتخاب کردین� ...

خواهش میکنم

سلامت باشید