2777
2789
عنوان

فرق بین تجربه ی شخصی و شرایط متفاوت زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 39 پست

کلا در هر شرایطی اگه با فکر زیاد بخوای واردیه کار بشی؛ ذهن هزار جور مشکل برات درست می کنه. از کاه کوه میسازه

فقط باید بری تو دل کار و شروع کنی . حتی شکست هم خودش پیروزی هست چون یه دنیا تجربه پشتش خوابیده

کاش یکم ساده تر بیان میکردید

خب الان من یه مثال میزنم تا بهتر بتونید درک اش کنید، تصور کن مثلا من از مادرم ضربه ی سنگینی میخورم، بعد دوستم که اون هم از مادرش ضربه خورده ولی تویه یه شرایط متفاوت میاد و من رو و زندگی من رو بر اساس همون تجربه ی بدی که از مادرش داشته قضاوت نادرستی میکنه، حالا بماند که شرایط خودش با شرایط زندگی من تفاوت داشته، حالا اون تجربه ی شخصی دوستم چقدر می‌تونه برای کنار اومدن با ضربه ای که من از مادرم خوردم راهنمای من باشه؟ الان متوجه شدین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون میخواد تجربش رو تعمیم بده چون از نظر خودش اون آدم مرکز جهان خودش هست چون ما هویتمون رو بر اساس ب ...

کاملا درسته، ما برای این دیده شدن از خودمون واکنش نشون میدیم حتی اگه تجربه ی ما از اون شرایط ناقص یا نادرست از آب در بیاد، پس اینطور که معلومه نمیشه به تجربیات هر کسی از زندگی هم تکیه کرد

خب الان من یه مثال میزنم تا بهتر بتونید درک اش کنید، تصور کن مثلا من از مادرم ضربه ی سنگینی میخورم، ...

درسته شرایط تون متفاوته ولی خب یه ویژگی های مشترک هم حتما هست پس تا حدودی میتونه راهنمایی هاش موثر باشه

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ولی من به این نتیجه رسیدم تا خودم یه چیزی رو تجربه بقیه رو قبول ندارم ولی بستگی داره در چه مورد باشه ...

اتفاقا به نظرم از لحاظ ارتباط با دیگران و سلامتی این اختلاف بیشتر هم هست، چون اختلاف نظر زیاده، اختلاف عقیده، اختلاف دیدگاه، اختلاف شرایطی که هر کدوم از اون ها پشت سر گذاشتن.... اصلا نمیشه همه رو یکسان دونست

درسته شرایط تون متفاوته ولی خب یه ویژگی های مشترک هم حتما هست پس تا حدودی میتونه راهنمایی هاش موثر ب ...

بله، یه قسمت های از اون تجربه ثابت باقی مونده، پس میشه ازش درس گرفت، ولی اون چیزی که خیلی من رو ناراحت کرده اینه که چرا انسان ها حتما اصرار دارن که ثابت کنن خودشون عقل کل ان و هر تجربه ای که اونا داشتن درست بوده.... این یه جور مکانیزم دفاعی نادرسته که بخوای همه رو با خودت یکی ببینی، اینطور نیست؟

کاملا درسته، ما برای این دیده شدن از خودمون واکنش نشون میدیم حتی اگه تجربه ی ما از اون شرایط ناقص یا ...

بله نمیشه با تجربیات بقیه زندگی کرد اگه قرار بود ما مثل بقیه باشیم دیگه چه لزومی داشت به دنیا بیاییم یه نفر کافی بود دیگه 

زمانیکه ما تو ماشین پراید نشستیم که کولر هم نداره و مجبوریم پنجره های ماشین رو پایین بیاریم برای هوای خنک اما خب اینجوری ممکنه آلودگی هوا رو هم حس کنیم سرو صدای بیرون رو هم حس کنیم اما همون لحظه یه ماشین لوکس با سیستم سرمایشی مناسب داره با ما تو مسیر میاد اما اون دیگه نه از آلودگی بیرون مطلع میشه نه از سر وصدا ی بیرون از ماشین باخبر میشه

ما هردو یک مسیر رو طی میکنیم با تجربه های متفاوت

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بله، یه قسمت های از اون تجربه ثابت باقی مونده، پس میشه ازش درس گرفت، ولی اون چیزی که خیلی من رو نارا ...

شاید چون داره شمارو نصیحت میکنه شما همچین برداشتی کردید؟

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
بله نمیشه با تجربیات بقیه زندگی کرد اگه قرار بود ما مثل بقیه باشیم دیگه چه لزومی داشت به دنیا بیاییم ...

کاملا درسته، ولی افسوس و صد افسوس که هنوز کسی به این درک متقابل نرسیده که بفهمه آقا اون چیزی که تو تجربه کردی لزوماً پاسخگوی شرایط زندگی همه نیست، کاش انسان یاد می‌گرفت به جای اینکه آنقدر حق به جانب باشه کمی هم به معیار و ملاک هاش به دیده ی شک و تردید نگاه کنه.....

کاملا درسته، ولی افسوس و صد افسوس که هنوز کسی به این درک متقابل نرسیده که بفهمه آقا اون چیزی که تو ت ...

این آرمان زمانی محقق میشه که ما مهارت ارتباط موثر رو یادبگیریم زمانیکه کمی بدون عینک تعصب به افکارهامون نگاه بندازیم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

شاید چون داره شمارو نصیحت میکنه شما همچین برداشتی کردید؟

نصیحت بر چه اساسی؟ بر اساس دنیا های متفاوتی که تو زندگی هر کدوم از ما ها وجود داره؟ یا بر اساس برداشت متفاوتی که هر کدوم از ماها از یه شرایط ثابت داشته تا اون نصیحت بیشتر از آنچه که به عنوان چیزی هست شناخته بشه در جایگاه یه قضاوت نادرست قرار میگیره؟ به نظرم یه همچین نصیحتی هم از اونجایی که نتیجه ی شرایط و احساسات متفاوت زندگی هر کدوم از ماها بوده پر از مشکل و ایراده

نصیحت بر چه اساسی؟ بر اساس دنیا های متفاوتی که تو زندگی هر کدوم از ما ها وجود داره؟ یا بر اساس برداش ...

الان شما از دستشون ناراحتید؟ شاید خواسته کمکتون کنه دلداری تون بده

این آرمان زمانی محقق میشه که ما مهارت ارتباط موثر رو یادبگیریم زمانیکه کمی بدون عینک تعصب به افکارها ...

درسته، که از قرار معلوم هیچ وقت هم تحقق نمیشه که نمیشه.... این یه جور مکانیزم دفاعی نادرسته، انسان برای اینکه از چیز های که کسب کرده و یاد گرفته مطمئن  و خاطر جمع باشه، تمام اون اشکالاتی رو که بر عکس اون یافته ی خودش از زندگی به عمل اومده رو نادیده میگیره، وگرنه خودش می‌دونه اگه این کار رو نکنه چقدر احساس عقب بودن از زندگی بهش دست میده

الان شما از دستشون ناراحتید؟ شاید خواسته کمکتون کنه دلداری تون بده

نه من از دست کسی ناراحت نیستم، اتفاقا چون به یه همچین دیدگاهی پایبند بودم که حاضر شدم به خاطرش یه همچین تاپیکی رو بزنم نشون میده که من هیچ توجه ای به نصیحت ها یا تجارب اون ها از زندگی شخصی شون نداشتم، بحث ناراحتی من درمورد یکی دو نفر نیست، درمورد تمام جامعه ی انسانیت عه، چه بسا زندگی هایی که به خاطر الگو برداری از یه قضاوت نادرست که دست بر قضا به عنوان تجربه هم نامگذاری شده، ویران شدن....

نه من از دست کسی ناراحت نیستم، اتفاقا چون به یه همچین دیدگاهی پایبند بودم که حاضر شدم به خاطرش یه هم ...

پس خواستید با تاپیک زدن ما رو در این مورد نصیحت کنید؟