بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚
اینا باید یه تلنگر باشن برامون که یه روز دیگه ما هم نیستیم و بیشتر مراقب اعمال مون باشیم
مغرور مشو به خود که خواندی وَرَقی ، زان روز حَذَر کن که ورق برگردد... یادم نمی آید تابه حال بخاطر عقاید کسی به او توهین کرده باشم. احترام، انتخاب اول من در هر گفتگوست. به تضاد آرا احترام میگذارم و قدرت گفتگوی سازنده را باور دارم... حتی اگر مخالف عقیده کسی باشم، تا زمانی که به من آسیبی نمیرساند با او دشمنی نمی ورزم. احترام گذاشتن، حتی وقتی مخالفیم، نه نشانه ضعف، که نشانه بلوغ فکری ست. تجربه به من آموخته که با ادب و احترام میتوان به قلب ها راه یافت، حتی اگر به ذهن ها نه. 🌻
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
هیچ چیز شیرین تر از مرگ نیست(:باور دارم ولی تحملش سخته
مرگی البته شیرینه که یه زندگی با پرونده و اعمال خوب پشتش باشه
گناهکارا مرگشون اسون نیست
غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .
منتظر معجزه بودیم ولی هییییییییچ معجزهای وجود نداره.
آخه چرا این پسر جوون و ورزشکار؟
خیلی نجیب و مظلوم بود. مظلومم رفت.
ی چشمم اشکه ی چشمم خون.
تا یه جایی زوری می خندی ولی همین خنده هات اشکن به مو می رسه پاره هم می شه همه شنبه ها رفتن آدما چقدر عزیز می شن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم می خوام یه قاب عکس شم.. دیگه نمی ترسم قلبم جا بزنه جاش یه سنگه دیگه نمی ترسم سیاه بره چشام یهو تار شه صحنه دیگه یادم نی کی اصلا دلمو کجا شکسته عجله داره دیرشه روحم می خواد جدا شه از جسم...🖤