2777
2789
عنوان

به حرف آقاسی گوش میدین یا چی🥺😂

109 بازدید | 19 پست

اگه دوس پسرتون بهتون بگه فلان کارو بکن یا نکن..به حرفش گوش میدیننن؟😭 

یا فقط منم که حرف کسی تو کتم نمیرههههه 

مثلا چیا رو گوش دادین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو

بیاااح🤌🏻

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

دوست پسر نه ، نزار زیاد روت غلبه کنه

امادرآینذه به حرف همسرت گوش بده و با همفکری تصمیماتت رو بگیر

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

هرچی گفته گوش دادم

گفته تنها بیرون نرو نرفتم 

گفت دوست رفیق نداشته باش ندارم

گفت اینستا نداشته باش پاک کردم البته بعدش گفت نصب کن ولی خصوصی باشه پیجت پسری فالو نداشته باش

گفت هرجا میری خبر بده خبر میدم تا سر کوچه هم بخوام برم خبر میدم

گفت با جنس مخالف ارتباط نداشته باش حتی فامیل اینها گوش دادم

نزدیک ۱ ساله باهمیم

@librarian_maneli‍ حرف فقط حرف خودت اقایی💅🏼(عق

به ابلفض هنگ کرده بودم رفرش نمیکردم کامنتا بالا بیاد

ببین با گفتن آقایی به شوهر داشتم کنار میومدم تا اینکه این تاپیکو دیدم...دوس پسر؟آقایی؟

😐🚬

به ابلفض هنگ کرده بودم رفرش نمیکردم کامنتا بالا بیادببین با گفتن آقایی به شوهر داشتم کنار میومدم تا ...

اصلا وضع چندشیه

کاربری دونفره،درگیر باشید:درگیر درس، کار، باشگاه، موسیقی، هنر؛ هر چیزی به جز انسان ها.

بادقتتت کامل گوش میدم تهش یه آناناس میگم

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌