2777
2789

یهو کلا عوض بشه جوری که دیگه نشناسیش تصویری که ازش داشتی جلو چشات خراب بشه آدمی که فکر میکردی با بقیه فرق داره حرفاش واقعیه ببینی دقیقا شبیه بقیس دلت میشکنه خیلی زیاد هعی  💔

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.

انقدر قبلا برام پیش اومده الان دیگه در مرحله ای هستم که میگم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🥲💔خیلی بده

😢اخی از امضات معلومه توم دلت شکسته 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
دقیقا چمنی که دارم دق میکنم ومنی که دیگه تمامم نمی‌دونم چیکار کنم کجام نمیفهممم فقط هزیون میگم

دقیقا 🙁

بگو عزیزم

تاحالا یه مرد بهتون التماس کرده نرو؟ 

۴ ماهه باهمیم ۴ ماهه گل کشیدنو ترک کرده و توهمش باهاشه بخاطرم سیگار و مشروبم ترک کرده 

یه وقتایی باهام تا صبح بیدار بوده چون حالم بد بود 

هرکاری از دستش بر اومد برام کرد 

یه بار حتی توی بدترین دعوامونم بهم توهین نکرد 

هیچوقت حتی یه بارم حرف جن.سی یا درخواست جن.سی نکرد 

وقتی اون دوسم داره دائم داره برام تغییر میکنه من چجوری ترکش کنم

الانم فردا میخواد بره مو بکاره که برا من جذاب تر بشه 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
پودر شده😅

عزیزم ایشالا از پسش بربیای دلت اروم بگیره💔

تاحالا یه مرد بهتون التماس کرده نرو؟ ۴ ماهه باهمیم ۴ ماهه گل کشیدنو ترک کرده و توهمش باهاشه بخاطرم س ...

اونم اولش اینجوری بود یهو عوض شد اونم التماس میکرد یه حرفایه عاشقانه ای میزد دل سنگ آب میشد با اینکه سرکار میرفت تا 3 4 صب با من حرف میزد بخصوص اگه حالم بد بود کلی کارایه دیگه بگم باورت نمیشه ولی یهو تموم شد تو وقتش دیدم مثل من ترحم نمیکنه نخواد با بیرحمی ول میکنه میره یهو با خودم گفتم لعنتی من سر ترحم با تو دوست شدم تا آسیب نبینی ولی تو نخوای اصلا مهم نیست حال من واست اونجا بود که فهمیدم دلت فقط واسع خودت بسوزه البته اون هی سراغم اومدا چون از سرش خیلی زیادم خودشم میدونه