2777
2789
عنوان

این آقا از شما نظر بخواد چی میگید

97 بازدید | 15 پست

پسرخاله همسرم ۴۰ سالشه و با پدرش زندگی میکنه مادرش خیلی ساله فوت شده و خواهر هم نداره

امشب اومد خونه ما و گفت مدتیه به دخترعموی من فکر میکنه و میخواد ازش خواستگاری کنه از ما صلاح و مشورت خواست 

دختر عموم ۴۱ سالشه و دختر خیلی خوبیه 

از طرفی این آقا عاشق بچه ست و مهمترین انگیزه ازدواجش داشتن بچست 

الان ما چکار کنیم یعنی خودش نمیدونه سن خانم مناسب چندتا بارداری نیست؟ از یه طرف خیلی بهم میان خیلی پاک و نجیبن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ ایشون مطمئن بود که همه چیز رو میدونه که نمیومد از شما صلاح مشورت بگیره

بنظرم به ایشون در حد یه آگاهی کوچیک دراین مورد بدید

هر چند که تو تایم خواستگاری و آشنایی خودشون باهم حرف میزنن

جدید نیستم ، کاربری قبلی واسه تایمی بود ک من تلاطم زیادی تو ذهن و روحم داشتم ..ترجیح دادم کاربری جدید بزنم . کاربر آقا ریپلای نکنه ، وارد تاپیکم نشه ، لایکم نکنه 🤷‍♀️
اگ ایشون مطمئن بود که همه چیز رو میدونه که نمیومد از شما صلاح مشورت بگیرهبنظرم به ایشون در حد یه آگا ...

میشه یه مرد تحصیل کرده ندونه دوره باروری زن محدوده؟؟؟

اگر بگم و دخترعموم بفهمه خیلی بد میشه

زیاد خودتتون دخالت ندید فقط زمینه اشنایی شونو فراهم کنین بقیش باخودشون

زمینه آشنایی که در این حد میتونم که از دختر عموم اجازه بگیرم شمارشو بدم به آقا بیشتر دخالت نمیکنم 

فقط ازمون نظر خواست که گفتیم دختر خوبیه و ...

ولی در مورد اینکه برای بچه محدودیت داره و... چیزی نگفتیم