2777
2789
عنوان

مهمون دارم ولی تو خونه یه پیمانه برنج هم ندارم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3441 بازدید | 95 پست
ممنونم الانه که وضعیتمون داغونه دوتا خونه دارم این ماه گوشی و دوچرخه خریدم ولی الان داغونه اوضاع

وقتی این طور میگی پس همسرت اونقدر اعتبار داره از کسی قرض کنه .

بگو از دوستی فامیلی کسی دو و سه تونن قرض کنه این مهمونی بگذره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس وضعتون خداروشکر کلا بد نیستفردا یه تیکه طلای کوچیک بده شوهرت بفروشه در حد دو سه تومن دستتون بیاد

آره خداروشکر

‌‌‌‌‌‌‌گوشواره نوزادی دخترم هست ولی شوهرم نمیفروشه

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
کاش شوهرت بره اسنپ کار کنه بلاخره ۵۰۰ بهش میدن

ماشین نداریم 

دوچرخه داره

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
یه طوری اولش حرف زدی و با مغز کاربرا بازی کردی گفتیم شاید نون وچایی میخورید فقط..واه

اتفاقا منم اول دلم سوخت الان میبینم خانم ماشالله ۲ تا خونه داره...

خب برو قرض کن کاری نداره بعدش پس میدی

ممنونم الانه که وضعیتمون داغونه دوتا خونه دارم این ماه گوشی و دوچرخه خریدم ولی الان داغونه اوضاع

یا دروغ میگی داری ! یا دروغ میگی نداری ! 

خب برا اومدن اونا قرض کنید 

پولدارید دیگه !!!!

والا من نداشته باشم وقتی خانوادم بیان به خاطر آبروی همسرم همه چیز میزارم 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سیب زمینی و گوجه کمی گوشتمرغ لپهلوبیا یه دونه ماکارونی

اسی بنظرم تارا رو نصب کن بخدا برا تبلیغ نیست چون اصلاً برا من هیچی ندارع چون بعضیا تا چیزی میگی میگن تبلیغ 

یه برنج بگیر هندی 

از 300هستش ب بالا بعد قسطی بده

خب خداروشکر وضعتون خوبه 

میگذره عزیزم 

دریا هم بعضی موقع ها خشک میشه