2777
2789
عنوان

مهمون دارم ولی تو خونه یه پیمانه برنج هم ندارم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3439 بازدید | 95 پست
اگر طلای ریزی یا سکه ی پارسیان داری بفروش که بتونی برای این چند روز مواد غذایی بخری

شوهر لعنتیم نمیفروشه چون خانواده من مهمونه

حالا همیشه گیر می‌کنه میگه طلا بده بفروشم ولی خب میخوادآبرومو ببرمه 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیب زمینی و گوجه کمی گوشتمرغ لپهلوبیا یه دونه ماکارونی

خب گوشت داری یه کم نخود فله بگیر آبگوشت بذار یه وعده

مرغ و سیب زمینی و گوجه سرخ کرده با نون

دیگه اگه لوبیات اندازست خوراک گوشت و سیب زمینی و لوبیا

کوکو سیب زمینی درست کن همراهش اون یه بسته ماکارونی

از این دَم و بازدَم بی ثمر....🥀💔

وقتی این طور میگی پس همسرت اونقدر اعتبار داره از کسی قرض کنه . بگو از دوستی فامیلی کسی دو و سه تونن ...

لج کرده باهام 

کسیو نداریم بابت قرض کردن

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
همون من میخواستم بگم شماره کارت بده ندونستم از من پولدار تره

میخان فقط با اخساست کاربرا بازی کنن.گوشی گرون خریده بعد توی خونش یه فنجون برنج نیس...دوتا خونه هم داره..

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
شوهر لعنتیم نمیفروشه چون خانواده من مهمونهحالا همیشه گیر می‌کنه میگه طلا بده بفروشم ولی خب میخوادآبر ...

خب به شوهرت نگو خودت بفروش هرچی لازم داری بخر واسه این دو روز بعد پول دستت اومد دوباره میخری

اما سعی کن سبک بفروشی که بعد بخوای بخری مشکل نباشه

یه طوری اولش حرف زدی و با مغز کاربرا بازی کردی گفتیم شاید نون وچایی میخورید فقط..واه

اره عزیزم دقیقا همینه چون چندماه شوهرم بیکاره خونمون رهن دادم اجاره برام نمیاد روش حساب کنم