2777
2789
عنوان

مهمون دارم ولی تو خونه یه پیمانه برنج هم ندارم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3439 بازدید | 95 پست
میخان فقط با اخساست کاربرا بازی کنن.گوشی گرون خریده بعد توی خونش یه فنجون برنج نیس...دوتا خونه هم دا ...

والا من ی دونه  خونه هم ندارم  ولی تا دلت بخواد مواد غذایی تو خونه دارم 

واقعا نمی‌فهمم چرا فقط ب اون لحظه ک وسایل گرون بخرن فکر میکنن  یعنی بعدا میخوان گرسنه بخوابن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره عزیزم دقیقا همینه چون چندماه شوهرم بیکاره خونمون رهن دادم اجاره برام نمیاد روش حساب کنم

خب گوشی نمیخریدی چند روز پیش...چقد عجیبید

با احتیاط اینجا هستم ۶ بار ترکیدم.. کاربر قدیمی هستم ❤😒
همه چیز داشت خوب پیش می‌رفت تا اونجایی که نوشتی دو تا خونه و..اسی بخدا ما خیلی بدبخت تریم که فقط راض ...

گلم جلب توجه شما به چه کارم میاد

نیومدم اینجا گدایی

خواستم چند نوع غذا بهم معرفی کنید همین

من دوتا خونه دارم ولی الان وضعیتم داغونه 

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
خب گوشی نمیخریدی چند روز پیش...چقد عجیبید

برای کارم خریدم و گوشی قبلیم شکسته بود مهمونامم یه هویی شد اومدنشون

خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران و‌همراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
گلم جلب توجه شما به چه کارم میادنیومدم اینجا گداییخواستم چند نوع غذا بهم معرفی کنید همینمن دوتا خونه ...

برو از مستجر هات پول بگیر دیگه  ام کاسه چ کنم چ کنم دستت نگیر برو ببینم