بچه ها امشب برام مهمون میاد که یکی دو روزی خونمون میمونن
برنج ندارم اصلا
ماکارونی یه دونه دارم فقط که برای یه وعده هم کمه
چیکار کنم چی بپزم این یکی دو روز آخه کل دار و ندارمون صدتومنه
یه چندتا غذا پیشنهاد بدین که آبروم حفظ شه
خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران وهمراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
همه چیز داشت خوب پیش میرفت تا اونجایی که نوشتی دو تا خونه و..اسی بخدا ما خیلی بدبخت تریم که فقط راض ...
گلم جلب توجه شما به چه کارم میاد
نیومدم اینجا گدایی
خواستم چند نوع غذا بهم معرفی کنید همین
من دوتا خونه دارم ولی الان وضعیتم داغونه
خدایا شکرت که آرزوم رو برآورده کردی و من شدم مامان کوچولو یه فرشته 🥺🥰خدایاشکرت که یکی از قشنگ ترین فرشته هاتو دادی به من 🤲ازت میخوام به همه منتظرها از این فرشته های گل و زیبا بدی...الهی آمین⚘ تاریخی که فهمیدم تو قراره بیای پیشم ۱۴۰۱/۷/۹😍تاریخی که اومدی پیشم۱۴۰۲/۲/۳۰ تاریخ ۱۴۰۳/۳/۲۵آزمایش دادم ببینم یه فرشته دیگه دارم یانه🥺😂جوابو همینجا خدمت سروران نی نی سایت اعلام میکنم...دوستان.یاران وهمراهان همیشگی عرضم به حضور شماکه جواب منفی بود😂😔
برای کارم خریدم و گوشی قبلیم شکسته بود مهمونامم یه هویی شد اومدنشون