2777
2789
من سی خورده تی اون سی سال بزرگتره

واقعا یدرصد فک کن باهم رل زدین 

تو همه زندگیتو ب طرف گفتی 

همه چیزتو میدونه

ممکنه به روت بیاره سواستفاده کنه از نقطه ضعفت

البته اینی ک گفتم محاله ولب یدرصد فک کن اگه به کام دلت پیش بره چی میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید بهش بگم؟

ببین شما جذب اون حرفای قشنگ شدین این اصن عشق نیس منطقی نبس ممکنه اصن باهاش صحبت کنی منفور شی از شخصیتش ایشونم یه انسانه که شغلش اینه واین دومورد از هم جداس عاقلانع اینه نگی اصن میدونی زن نداره؟

ی دوستی داشتم عین شما بود.. ب مشاورش وابسته شد.. البته مشاور تحصیلی.. 

دوستم پیش خودش فکرای عجیب غریبی می‌کرد و فکر می‌کرد الان عاشق شده و.. 

و اگر بهش بگه هم میتونن باهم باشن.. 

اما وقتی ب پسره گفت، پسره بعد از اون دیگه هیچ گونه اهمیتی بهش نداد و حتی با حرفاش غرورشو شکوند.. دوستم موند و ی قلب شکسته و غروری ک از بین رفته.. 

ببین این حس تو اصلا عشق نیست!! 

ی حس طبیعی اما غلطه.. ک خیلیا هم تجربه اش میکنن بخاطر کمبود های عاطفی و اینکه جنس مخالفه.. 

اما اگه خودت بهش پر و بال بدی و تو ذهنت هی بزرگش کنی، ب جایی میرسه ک کلا از زندگیت عقب میمونی! از همه چیت عقب میمونی.. اونم بخاطر کسی ک تو براش ی ادم معمولی هستی نه بیشتر. 

اگه بهش بگی، طبق شناختی ک از مردها دارم، فقط غرورت میشکنه.. ببین اول اینکه تو فقط ی مراجع معمولی هستی برای اون.. دوما حتی اگه سنتون ب هم می‌خورد و اونم دوستت داشت هم، بازم اگه تو این موقعیت خودت بری جلو از چشمش میفتی. 

باور کن اون اگه دوستت داشت خودش یطوری بهت می‌فهموند.. 

Intj- 

اسی تروخدا جواب بدع ۶۰سالشه ینی؟!!!!!😶وای من فک کردم ی پسر جوون و خوشگل و خوشتیپه مث این رمانااااا ...

نه عزیزم راس گفتم خوب پیش اومده من بابا ندارم انگاری ....اینم به این خاطر عاشقش شدم 

نه عزیزم راس گفتم خوب پیش اومده من بابا ندارم انگاری ....اینم به این خاطر عاشقش شدم

طبیعیه از حس امنیتی ک بهت میده اینجوره عزیزدلم درکت میکنم اما یخورده فکر کن بهش تروخدا