2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابا ندارم واسه همین اینجوری عاشقش شدم

آهان 

تعجب کردم 

چراغ سبز نشون بده یعنی نخ بده 

ک قطعا متوجه میشه اگه سر نخو گرفت ک گرفت اگه نگرفت یعنی تمایلی نداره

زیادم پیله نشو 

دو سه هفته نخ بده ن لیکه ۶ ماه

ی دوستی داشتم عین شما بود.. ب مشاورش وابسته شد.. البته مشاور تحصیلی.. دوستم پیش خودش فکرای عجیب غریب ...

دوستم بعد اون ماجرا نابود شد.. اما یمدت بعدش متوجه شد ک اصلا عاشق نبوده! فقط احساسات زودگذری بودن ک اگه بهشون الکی بها نمی‌داد اینقدر هم آسیب نمی دید.. ببین میدونم سختته، اما منطقی فکر کن.. اگه بیش‌تر پیش بری بیشتر هم آسیب میبینی.. پس دیگه پیشش نرو و سعی کن خودتو سرگرم کنی و هروقت هم یادش افتادی راجبش خیال پردازی نکن.. 

ی جمله ای هست ک میگه : ادما با تصوراتشون عاشق می شن! 

میدونی این یعنی چی؟! 

یعنی اینکه ممکنه طرف مقابل تو ی ادم خیلیی معمولی باشه، اما تو چون حس زودگذر خودت رو تو ذهنت بزرگ کردی، و تمرکز کردی رو نقاط مثبتش و خیال پردازی های غیرواقعی کردی.. از نظر ذهنی وابسته ی اون شخص خیالی توی ذهنت شدی درواقع! و فکر میکنی عاشق شدی.. 

درسته الان ندیدنش سخته.. اما تا کجا میخوای ادامش بدی؟! باور کن ضرره تهش.. تهش پوچیه تهش ب خودت میای و میبینی ب دردهای روانیت اضافه هم شده بجای اینکه کم بشه.. ی روز میای تاپیک میزنی راجبش.. با پشیمونی.. 

پس بیخیالش شو.. شاید ندیدنش سخت باشه اما ادامه دادن این ماجرا و آسیب های بعدش قطعا برات سخت تر خواهد بود.. الانم چون بهش عادت کردی سختته.. مغزت ب دوپامینی ک از طریق صحبت با اون شخص ترشح میشد عادت کرده..ب اون حس خوب.. حس لذت حس امنیت.. 

پس باید جلوی خودتو بگیری..

اولش سخته ولی وقتی عادتت از بین رفت راحت تر می‌شه.. 

Intj- 

خوب غیر مستقیم چجوری میشه گفت؟

اینارو گفتم ک بیخیال شی ن ک دنبال راهکار بگردی هااا!! پیامامو کامل بخون.. 

اگه عاشقت بود یطوری میگفت ک خودت میفهمیدی واضح. نیاز نبود دیگه برات سوال بشه ک چجور میشه گفت.. 

بیخیالش شو.. گردنم درد میکنه و همینطور چشام، ب عنوان خواهر دلم سوخته ک اینهمه نوشتم،چون سر دوست خودمم اومد.. ته این راه پوچیه.. بچسب ب ی هدف خوب توی زندگیت.. حالا نمیدونم چند سالته.. ولی اهدافی مثل درس خوندن و ب یجایی رسیدن.. بچسب بهشون. اگه ام درست تموم شده.. برو باشگاه، کلاس گیتار، کلاس زبان و.. 

ی مهارت یاد بگیر برای آینده خودت. 

فردا ک همونطور موندی و پیشرفتی نکردی هیچکس نیست نجاتت بده ها! پس روی پیشرفت خودت تمرکز کن بیخیال اون شو. 

Intj-