2777
2789

بچه ها من دیپلم فنی دارم مبخوام حقوق ثبت نام کنم بدون کنکور.

سوالم اینه با دیپلم میشه؟و اینکه باید برم دانشگاهیی ک میخوام؟یا تو سایت باید ثبت نام کنم؟

فارغ تحصیل چنددین سال قبل هستم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انشالله.عزیزم چجور باید ثبت نام کنم؟تو سایت سنجش وارد شدم ولی اونجا سوابق ندارم.

چرا هست، اخرای دفترچه نوسته

عمرماچوموجی به دریاگذشت ورفت.   لحظه های شیرین چه زیباکذشت ورفت                         
چرا هست، اخرای دفترچه نوسته

عزیزم یعنی نمیشه پیام نور ک مدنظرمه حضوری برای ثبت تام برم؟دفترچه رو نگا انداختم هیچی ازش متوجه نمیشم‌اخه من ۸سال میشه درسم تموم شده و دور از درس بودم

تو دفترچه انتخاب رشته سراسری هست عزیزم

عزیزم یعنی نمیشه پیام نور ک مدنظرمه حضوری برای ثبت تام برم؟دفترچه رو نگا انداختم هیچی ازش متوجه نمیشم‌اخه من ۸سال میشه درسم تموم شده و دور از درس بودم

عزیزم یعنی نمیشه پیام نور ک مدنظرمه حضوری برای ثبت تام برم؟دفترچه رو نگا انداختم هیچی ازش متوجه نمیش ...

نه فقط ثبت نام با سوابق تحصیلی درسایت سنجش

البته ممکنه چند روز بعد از اعلام نتایج دوباره ثبت نام اعلام کنند

حالا حضوری برین از مسول آموزش بپرسین

ضمنا مگر امسال کنکور شرکت نکردین

نه فقط ثبت نام با سوابق تحصیلی درسایت سنجشالبته ممکنه چند روز بعد از اعلام نتایج دوباره ثبت نام اعلا ...

ولی من دفترچه را خوندم پیام نور می تونی ثبت نام با سوابق بکنین ، ی مبلغ باید بپردازین ، از تاریخ ۱۴ تا ۱۷ وارد سایت

سنجش بشین

ولی من دفترچه را خوندم پیام نور می تونی ثبت نام با سوابق بکنین ، ی مبلغ باید بپردازین ، از تاریخ ۱۴ ...

سایت سنجش خیلی پیچیده توصبح داده بچمم کوچیکه نمیزاره .کاش حصوری بود

سایت سنجش خیلی پیچیده توصبح داده بچمم کوچیکه نمیزاره .کاش حصوری بود

رشته های مورد علاقه ومرکز دانشگاهی را پیدا کنید تلفنی بپرسید ولی باید در سایت کد ها را بزنید ،با کافی نت که وارده صحبت کنید 

رشته های مورد علاقه ومرکز دانشگاهی را پیدا کنید تلفنی بپرسید ولی باید در سایت کد ها را بزنید ،با کاف ...

رشته دیپلمتون چیه