2777
2789
عنوان

خواستگار عرب آبادان

167 بازدید | 21 پست

خواستگار پسر عرب دارم خودمم تورک هستم بابام میگه اونا آبادان هستن تا ما تو یه استان دیگه چطور میخوای زندگی کنی و از خانوادت دور باشی سخته و ....

پسر عرب هم ولکن نیست ۲۳ سالشه 

بعد اینکه رسم عرب ها چیه آدمای خوبی هستن من واقعا میترسم با عرب ازدواج کنم اما از همه لحاظ خوبه و دوستام میگن دیوونه ای اگه نری نمی‌خوای ردش کن پیش ما 😑😑😑😑

به نظر من نکن

ای پرچمت ما را کفن 🇮🇷ببخش باران، که تو میباری و ما شسته نمیشویم🍂تو زاده‌ای از جنس درد ولی سرشار از امید💕 به قول شاعر ( اهل هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ..! )..در تلاش داشتن زندگی خوب، حال خوب🦋همچو کرم پروانه در انتظار شکافتن پیله و پروانه شدن🦋🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربا تعصب خاصی دارن

دختراشونو زود شوهر میدن

پسراشونم زود زن میدن

خیلی زودم باید بچه بیاری

خیلی جاها به مشکل بر میخورین از نظر فکری و خانواده و قومیتا

یه چیز خیلی مهمم این که عربی حرف میزنن و ممکنه اذیت بشی چون بلد نیستی

و خیلی چیزای دیگه..

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

شما عربی ؟

خیر

لاجَرَم مست و طَرَبناک و قوی بنیادیم..🍃 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  اکانت اصلی‌ م از سال ۹۷ وجود داره، خواستم یه اکانت private جدا هم داشته باشم.

عربا تعصب خاصی دارندختراشونو زود شوهر میدنپسراشونم زود زن میدنخیلی زودم باید بچه بیاریخیلی جاها به م ...

عرب هستی؟

خب نمیدونم چیکار کنم پسره هم ولکن نیس اگه تعصب داره چرا از قوم عرب نمیگیره؟؟؟