2777
2789

بچه ها من امسال ۱۵ هزار منطقه یک آوردم.  پارسال رفتم پیش مشاور واسه انتخاب رشته ، راهنمایی خاصی نکرد . امسال خودم می خوام انتخاب رشته کنم . الان موندم تو الویت های اول پرستاری بزارم بعد علوم آزمایشگاهی،  هوشبری ، تکنولوژی اتاق عمل و مامایی . این ترتیب خوبه ؟  می خوام بر اساس تاپ بودن رشته ها الویت بندی کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد هم میزنی یا پردیس

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

مامایی رو نزن به نظرم به جاش یه پیرا دیگ بزن

از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندان یک سگ را دلگرمی و قفس بلبل را موسیقی میپندارند عشقی فوران نخواهد شد... در جهنمی که میگریند برای خروج تنها خنده را دیوانگی و بهشت را آرزو میتوان پیدا کرد🌙💕                                       ای کاش بر قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت بر هر کسی جز من خاموش میشد✨     

اره آزاد هم میزنم . با این رتبه گمون نکنم پرستاری دولتی بیارم اصلا .

با ۱۶۵۰۰ بنظرت هوشبری یا چیزی دولتی میارم؟ منم منطقه یکم

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

به جای مامایی سونوگرافی رو بزن