2777
2789
عنوان

قانون محرومیت در کنکور

1247 بازدید | 28 پست

بچه ها من گیج شدم یعنی اگه الان من انتخاب رشته کنم و پزشکی تعهدی آوردم دیگه نمیزارن سال دیگه پزشکی دولتی دوباره بیارم یا اگه قبل کنکور۴۰۴انصراف بدم میزارن ،یکی که سر در میاره لطفا توضیح بده بهم ممنون میشم

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محرومیت در صورت انتخاب دوره‌های آموزش رایگان(روزانه، محروم، فرهنگیان و بورسیه) در رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی و دامپزشکی بازگشت!

انتخاب رشته کنید و این دوره‌ها را قبول بشید، چه برید و چه منصرف بشید، یک سال از انتخاب رشته مجدد این دوره‌ها محروم هستید و سال بعدش هم اگر خواستید شرکت کنید باید از دانشگاه زودتر انصراف بدید. همون قانون قبلی..

این گفته میشه اما بشرطی که قبلش انصراف بدیم برا سال بعد.

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

چهار رشته اصلی چ دولتی چ پردیس چ آزاد

در صورتی که قبول بشی فقط

اصلا مهم نیست ثبت نام کنی یا نکنی

محرومی

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
نه نمیشه عزیزم تا دو سال محروم هستی اگر انصراف بدیالبته واقعا قانون ها هر روز عوض میشه بازم بپرس

اخه من هدفم فرهنگیانه نشد روزانه قبولم روزانه رو برم ولی بازم بخونم برا فرهنگیان ک قبول شدم اینو انصراف بدم

میشه روشن توضیح بدین

ببین اون چهارتا رشته تاپ هرمدل دانشگاهی قبول شی محرومیت داره حتی اگه نری

باقی پیراهاهم اگه روزانه قبول شی بازم چه بری چه نری محرومیت داره

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری