2777
2789
عنوان

قانون محرومیت در کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 28 پست
این چ قانونی اخه

بیشتر بخاطر گند تراز سیوی هاست وگرنه کسی که پزشکی قبول شده اسگله دوباره بخواد کنکور بده؟هم واسه بچه های سال بعد عادلانس هم ناعادلی در حق کسی که میخواست کنار دانشگاه واسه کنکور بخونه(البته سیاست افزایش پشت کنکوری و هزینه واسه دو پایه ترمیم هم هست)

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس برو اگه سنت مشکلی نداره تو این دوسال اروم اروم بخون البته هزینه انصراف میوفته گردنت

مشکلی نیست اخه 20سالمه دیگ نمیتونم منتظر بمونم میرم و درکنارش بازم برا کنکور میخونم فرهنگیان قبول شدم انصراف میدم روزانه رو

سلام،منی که با ازمون ،دانشگاه روزانه غیر مجازم،اما با سوابق تحصیلی مجازم،اگر با شابقه تحصیلی دانشگاه روزانه قبول شم،باز هم محروم میشم ،یا محرومیت فقط برای کسایی ان که روزانه با ازمون مجازند؟

سلام،منی که با ازمون ،دانشگاه روزانه غیر مجازم،اما با سوابق تحصیلی مجازم،اگر با شابقه تحصیلی دانشگاه ...

فکر کنم چه با آزمون چه با سوابق محروم بشی البته 

ب جز چهار تا رشته تاپ تجربی بقیه آزاد محرومیت نداره 

همیشه از خدای خوشگلم مچکرم که پیشمه و حواسش به من هست خیلی خیلی دوست دالم🥺❤️

مشکلی نیست اخه 20سالمه دیگ نمیتونم منتظر بمونم میرم و درکنارش بازم برا کنکور میخونم فرهنگیان قبول شد ...

سلام خوبی منم دانشگاه روزانه ام میخوام مرخصی بگیرم واسه کنکور فرهنگیان بخونم به نظرت اینجوری میشه با باید انصراف بدم؟