2777
2789
عنوان

سه روزه خونه مادرشوهرمم شوهرم نمیذاره برگردم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 34 پست
نه این کار رو نکن بی فایده است اما همسرت رو راضی کن برین خونه خودتون حتی اگه شده شب کارش رو راه نندا ...

فکر نکنم استارتر ازین زبونا داشته باشه متاسفانه

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا شوهرم نمیذاره

یه کم اقتدار داشته باش بدون ترس پاشو برو خونتون ترس بدترین چیز به نظر من زنانگی نه به عشوه اومدن نه به خانه داری نه به خرید زنانگی به اقتدار هستش من زندگی اولم و به خاطر ترسای نابه جا از دست دادم پاشو برو خونت از هیچی نترس

من نمیگم برو خونه مادرت یا بمون فقط میدونم هر بلایی سر آدم میاد از ترسی که تو وجودش یعنی چی نمیذاره ...

شوهرم خیلی عصبیه و تو عصبانیت کاراش دست خودش نیست اگه مامانش اینام تحریکش کنن پاک دیگه بدتر یه بار جاریمو حبس کردن میترسم یه همچون کاری هم با من کنن

الان خونه مامانم بنظرم بهترین راهه هم یه طور قهر به حساب میاد هم اینکه شاید برا اولین بار بپرسه چته که ناراحتی ولی خب یه کم راهش دوره یعنی دور نیست یه ربع بیشتر با ماشین طول نمیکشه ولی تا الان تنهایی نرفتم همش شوهرم بردتم میترسم حرف بزنن بهش آتیشی تر شه

خسته و دلشکسته...

نه این کار رو نکن بی فایده است اما همسرت رو راضی کن برین خونه خودتون حتی اگه شده شب کارش رو راه نندا ...

این بشر در حدیه که شب وقتی کنار من میخوابه حرفای مهربون قشنگ و بغل و بوس و ایناست بعد روز تحت تاثیر حرفای اوناست

خسته و دلشکسته...

شوهرم خیلی عصبیه و تو عصبانیت کاراش دست خودش نیست اگه مامانش اینام تحریکش کنن پاک دیگه بدتر یه بار ج ...

چرا اینقدر درمقابل این مردها کوتاه میاین؟

مرد چطور جرات میکنه زن رو حبس بکنه🤦🏻‍♀️

مدلش اینطوریه تو طول روز قیافه میاد وقتی پیشمه برعکس میشه رابطه میخواد

اون موقع که رابطه میخواد اخلاقش چطوریه؟حرف میزنه؟به ناراحتی تو توجه میکنه؟جوری هست بتونی توی اون لحظه یک کم باهاش حرف بزنی؟