2777
2789
عنوان

اگه تجربه اش رو داری کمک

65 بازدید | 11 پست

من همیشه دوره هام مرتب بوده.برای چند وقته دیگه یه سفر زیارتی در پیش دارم بعد مدت ها.

تنظیم کردم که بعد دوره ام باشه.اما الان چندین روزه که عقب افتاده.با اینکه اقدام نبودم تست هم کردم احتیاطا ولی همه منفی بود.

اقداماتی که انجام دادم خوردن:

آویشن غلیظ؛زعفرون غلیظ،گل گاوزبان،چای کوهی؛آب زردچوبه؛آب زرشک ؛دم کرده ی هل و دار چین آبغوره؛سیاهدونه و عسل.پروژسترون ولی هیچ فایده ای نداشته.

خیلی ناراحت و افسرده شدم.چرا باید دقیقا این ماه به هم بریزم.جدیدا سونو چکاب هم دادم که مشکلی نبود.یعنی خیالم از تنبلی تخمدان هم راحته.پس چی شده آخه.

کلی هم گریه کردم و بچه ۵ ساله  ام هم نگران شد و گریه کرد باهام.دلم براش سوخت و دیگه گریه نکردم.

کسی راه حلی داره برام؟

استرس داری هی عقب میفته منم اینجوریم، بهش فک نکنی ریلکس باشی خودش میشه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره های قبلیتون مرتب بوده؟ از قرص LD اخیرا استفاده کردید؟ چند روزه پریودنتون عقب افتاده؟ پرستارم جو ...

بله مرتب بوده.دوره هام ۲۶ روزه بودند.

قرص خیر.

شش روز تاخیر

بله مرتب بوده.دوره هام ۲۶ روزه بودند.قرص خیر.شش روز تاخیر

اگه خیلی سفرتون براتون مهمه به بیمارستان مراجعه کنید و از دکتر بخوایید آمپول پروژسترون براتون نسخه کنه  و تزریق کنید بعد پریود میشید