2777
2789
عنوان

رهگذرم خیلی خوشحال شدم ب خاطر این قانون جدید سنجش🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 119 پست
قربونتون برم من الهی خیلی دوستون دارم 😭😭😭🩵🩵🩵اگ اون تعلیق نمیکردم حالم داغون بود متاسفانه تو او ...

نترس عزیزم. اون عده زیاد که حذف بشن درواقع نتیجه واقعی میشه

و اینکه اصلا ناراحت نباش مطمئن باش کسی ازت به دل نگرفته چیزی رو

اون موقع ناراحت بودی و قابل درک بود

امیدوارم این ناراحتی خیلی زود تموم شه و خوشحالی قبولیت رو داشته باشیم همین امسال😘😘😘😘😘😘😘😘

اخه اجی قانون گذاشت گفت تراز های سیو حق انتخاب رشته ندارن البته سه رشته تاپ اینجوری ی عده زیادی از ر ...

خداروشکر اونا درواقع هیچن الان

رتبه ها ناهماهنگ هست با تراز

اما عملا با همون رتبه واقعی نتیجه مشخص میشه چون خیلی ها حذفن خداروشکر

رتبه واقعی هیچ کدوم از شما کنکوری ها هم که این نیست یه همه دوبرابر دادن بی شرف ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگ خبر خوبی بشه حالم اوکی بشه مگ گاوم نگم اخه😭😭😭😭🩵🩵🩵🩵🩵 مگ گاوم غم و ناراحتیم بیارم فقط ا ...

دور از جونت قشنگم😘

نگران بودم کلا اخبار رو دنبال نکنی و متوجه نشده باشی

وگرنه که میدونم خوشحالیتو باهامون تقسیم میکنی عزیزدلم❤

من حسم میگه پرستاری ازاد و دولتی شهرستان میارید 🥲✌🏿

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
سلام عزیزدلم 😍 با خوشحالیت منم امیدوار شدم انشاالله که پرستاری یا تکنولوژی اتاق عمل قبولی انتخاب رش ...

خیلیا هم میگن ک امیدوار نباشین الکی هنوز تراز سیوی های پیراپزشکی هست و ....و بهم میگن هیچی قبول نمیشی 😭🥺

....
نترس عزیزم. اون عده زیاد که حذف بشن درواقع نتیجه واقعی میشهو اینکه اصلا ناراحت نباش مطمئن باش کسی از ...

من توقع رتبه ۱۷ هزار داشتم یهو دیدم ۲۵ هزار 

خون توی رگ هام خشک شد انکار مغزم داشت منفجر میشد .

همین الانم ب هر مشاوری میگم رتبه ام میگن قبول نمیشی

قانون جدید سنجش میگم میگن تاثیر زیادی نداره دلت خوش نکن😭🥲

....
یه پست داخل تاپیک قبلیت گذاشتم در مورد همینکه رشته های تاپ پارسال امسال نمیتونن انتخاب رشته کنن خیلی ...

ببخش عزیزم من تو سایت نبودم گقتم آنلاین شم ب بچه هام بگم ب دوستام 🥺💔 قبلش اصلا نبودم اون یکی ک تعلیقم این یکی هم خروج زده بودم 

ینی بنظرت الان تاثیری داره با حالمون؟؟؟

....
دور از جونت قشنگم😘نگران بودم کلا اخبار رو دنبال نکنی و متوجه نشده باشیوگرنه که میدونم خوشحالیتو باه ...

من اینقدر ناراحتم ک مث گرگ توی کانالای تلگرامی بودم و دنبال کوجکترین روزاته ای 😭

....
من اینقدر ناراحتم ک مث گرگ توی کانالای تلگرامی بودم و دنبال کوجکترین روزاته ای 😭

عزیزم امسال دیگه اونایی که پزشکی و .. اینا میخوان الکی پرستاری نمیزنن چون محروم میشن 

جا واسه تو باز میشه

عزیزم امسال دیگه اونایی که پزشکی و .. اینا میخوان الکی پرستاری نمیزنن چون محروم میشن جا واسه تو باز ...

شنیدم اونایی هم ک تراز سیوی پیراپزشکی بودن ک اگ بخوان انتخاب رشته کنن قبولی قبلیشون لغو میشه 

پس خیلیا جرات نمیکنن انتخاب رشته کنن

....