2777
2789
عنوان

رهگذرم خیلی خوشحال شدم ب خاطر این قانون جدید سنجش🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3349 بازدید | 119 پست
اونا هم انتخاب رشته نمیکنن چون قبولی پارسالشون میسوزه الان به خاطر تراکم رتبه های اونا هم زیاده دیگه ...

اجی از باشگاه هم اخراج کردن منو 😭😭😭😭😭😭

میبینی خدای منو ؟؟؟؟؟؟

صبی زنگ زد گفت ی شاگرد بیشتر نداری من برام صرف نمیکنه خانوم فلانی شما شاگرداتون کمه و .... 

کنکورم باز خدا گند زد بهم 

....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اجی از باشگاه هم اخراج کردن منو 😭😭😭😭😭😭میبینی خدای منو ؟؟؟؟؟؟صبی زنگ زد گفت ی شاگرد بیشتر نداری ...

فعلا تمرکزت رو انتخاب رشته باشه هرجا شانس داری کدش رو دربیار فعلا فقط اون مهمه درباره باشگاه بعدا فکر کن باشه؟ خیلی لب مرزی با ی اشتباه چیدن یا جاانداختن ی جا که شانس داری یکی دیگه جاتو میگیره 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

[QUOTE=352195121]ریدم ب خودم و تولدم از باشگاه هم اخراجم کردن[/QUOTE

نمیخوام خرافات بازی دربیارم ولی اینقدر به خودت توهین میکنی داری اتفاقات بد رو جذب میکنی 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 
[QUOTE=352195121]ریدم ب خودم و تولدم از باشگاه هم اخراجم کردن[/QUOTEنمیخوام خرافات بازی دربیارم ولی ...

عه ب خودم توهین میکنم؟؟؟ لعنت ب خدا کاش مادرمم میکشت راحت میشدم از زندگیم 

....
فعلا تمرکزت رو انتخاب رشته باشه هرجا شانس داری کدش رو دربیار فعلا فقط اون مهمه درباره باشگاه بعدا فک ...

انتهاب رشته چ گوهی دیگ اونم همه مشاورا بهم میگن هیچی نمیشی برو علوم پایه

....
عه ب خودم توهین میکنم؟؟؟ لعنت ب خدا کاش مادرمم میکشت راحت میشدم از زندگیم

میدونم خیلی عصبانی هستی و اعصابت خورده  ولی خواهش میکنم اینقدر حرفای بد نزن 💔

انتهاب رشته چ گوهی دیگ اونم همه مشاورا بهم میگن هیچی نمیشی برو علوم پایه

مشاور خودت که اگه اشتباه نکنم فرهنگی بود چی میگه ؟ 

هیچ گوهی نمیشم

ببین الان درنظر بگیر 5هزارنفر جلوت ترازسیوی بودن که انتخاب رشته نمیکنن پس 20هزاری در اصل 20هزار هم پرستاری تیپ 3 یا ازادکرمان میده دیگه انتخاب رشته کن قطعا به خاطر حال بدت از دستش ندی

اخه اجی قانون گذاشت گفت تراز های سیو حق انتخاب رشته ندارن البته سه رشته تاپ اینجوری ی عده زیادی از ر ...

رهگذر تو مطمئنی چنین قانونی گذاشتن؟ پس چرا من ندیدم

اخه فقط گفتن اونایی ک پارسال پزشکی و دندان و دارو و دامپزشکی اوردن دیگه امسال از انتخاب رشته محرومن