2777
2789
عنوان

رهگذرم خیلی خوشحال شدم ب خاطر این قانون جدید سنجش🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 119 پست
رهگذر شاید باورت نشه ولی الآن به خاطر تو اومدم سایت و یهو تاپیکت رو دیدم. خوشحالم که حالت بهتره. 🥲❤ ...

قربومت برم من الهی بنظرت تاثیری داره این قانونا تو قبولیم ی کم امیدوار شدم اخه 😭😭😭🥲🤦‍♀️

....
اره خدا لعنتشون کنه با روح و روان کلی ادم بازی میکنناما فعلا قدرت دست ایناسو مهم اینه اخرش داره خوب ...

اخه اجی قانون گذاشت گفت تراز های سیو حق انتخاب رشته ندارن البته سه رشته تاپ اینجوری ی عده زیادی از روی روی ما حذف میشن خب 

مثلا طرف ترازش ۹۱۰۰ جلوی من هست از پارسال حالا انتخاب رشته نکنه من ی رتبه بهتر میشم دیگ عملا الکی بهشون ی رتبه دادن همین

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من کنکوری نیستم ولی چیزهایی که از اطرافیان دیدم و شنیدم اینه که وقتی رتبه ها اومد همه داغون بو ...

من اگ خبر خوبی بشه حالم اوکی بشه مگ گاوم نگم اخه😭😭😭😭🩵🩵🩵🩵🩵 مگ گاوم غم و ناراحتیم بیارم فقط اینجا 

عاره همه خوشحال شدن 

....
۲۵ هزار گل 🥲💔 منطقه ۲ رتبه ها امثال دو برابر شدن اینو نصف کن میشه رتبه واقعیم ب خاطر تراز های سیوی

به نظرم پرستاری با مامایی آزاد میاری

دولتی هم بهداشت ها رو میاری 

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
نگران نباش،رتبه ها برا همه بد بوده. یه جا خوندم رتبه 100 هزار امسال برابره با رتبه 70 هزار پارسال. ا ...

ولی فکرنمیکنم این خرف خیلی درست باشع

ینی اینطور ک تو میگی ۶۰ هزار امسال همون ۳۰هزارع پارسالع؟؟؟ خب ۶۰ هزار که کلاروزانه مجاز نمیشع که بخاد چیزی قبول شع

اختلاف هست ولی حداقل ۶.تا ۷هزار ن اینقد ک شما گفتین:) خودمم کنکور دادم البته امسال

یسنام🦋🌸

عزیزم به خدا امسال اکثریت مثل شما هستنهمه رتبه های ناهماهنگ با ترازشون دارناما همین که قراره اتفاق خ ...

قربونتون برم من الهی خیلی دوستون دارم 😭😭😭🩵🩵🩵

اگ اون تعلیق نمیکردم حالم داغون بود متاسفانه تو اون حال اون روز دل بعضی کاربرا رو شکستم امیدوارم ببخشن منو 💔 

اگ این پست منو دیدین ببخشید حالم داغون بود 

یکیشون پرسید رتبه ات چند شد گفتم چرا کنجکاوی 

دلش شکست 

میترسم بازدی گند دیگ بزنن میترسم خواهر 

....
ب عنوان ی پرستار طرحی میگم خیلیم تقلا نکن بسپار ب خدا روزی نیس ک گریه نکنم خیلی سختهتازه طرح ک بری پ ...

نمیدونم راستش 😢💔 ولی خب اخه شرایط من داغونه بهشدراضیم همینم نمیارم اخه 

....
ولی فکرنمیکنم این خرف خیلی درست باشعینی اینطور ک تو میگی ۶۰ هزار امسال همون ۳۰هزارع پارسالع؟؟؟ خب ۶۰ ...

نه من نگفتم. 

گفتم یه جا خوندم. اینا همش اعداد تقریبیه نه اینکه از هر رتبه 30 هزارتا بیاد پایین.منظور از بابت تراز ها بوده. 

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚
نه من نگفتم. گفتم یه جا خوندم. اینا همش اعداد تقریبیه نه اینکه از هر رتبه 30 هزارتا بیاد پایین.منظور ...

۵۰ هزار می‌آییم پایین ولی ن رتبه تو منطقه رتیه تو کشوری 

ینی این ۴۰ هزار تا تو منطقه ها تقسیم میشه 

۱۰۰۰۰ برای منطقه ۲ مثلا و .... نمیدونم بخدا

....
مشاورا میگن نتایج اولیه ناراحتتون کرد اما نتایج نهایی خوشحالتون میکنهفقط درست انتخاب رشته کن

نگرانم خیلی نگرانم اونا اخه میگفتن ک سقف تراز اومده پایین رتبه ها بهتره حالا بدتر شد 😢

....

سلام عزیزدلم 😍 با خوشحالیت منم امیدوار شدم

انشاالله که پرستاری یا تکنولوژی اتاق عمل قبولی انتخاب رشته ت رو بادقت براساس ترازت انجام بده نه رتبه 

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم