2777
2789
عنوان

رهگذرم خیلی خوشحال شدم ب خاطر این قانون جدید سنجش🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 119 پست
شنیدم اونایی هم ک تراز سیوی پیراپزشکی بودن ک اگ بخوان انتخاب رشته کنن قبولی قبلیشون لغو میشه پس خیلی ...

دقیقا 

الان هیچکی جرعت نداره الکی انتخاب رشته کنه 

چون یا میری یا دو سال محرومی!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امسال دیگه اونایی که پزشکی و .. اینا میخوان الکی پرستاری نمیزنن چون محروم میشن جا واسه تو باز ...

اگ بزنن پرستاری و برن دانشگاه سال بعد بخوان کنکور بدن پزشکی بیارن نمیتونن انصراف بدن دیگ از روزانه اشون ؟؟؟

....
خیلی گاوی چن روزه هعی نی نی سایتو بالا پایین میکنم پیدات کنم نگرانت بودم😒

من تاپیک زدم گلکم ک 🥺🥲💔 تاپیک قبلیم همون روز نتایج دادن با این کاربری زدم ب بچه ها گفتم نگران نباشن

الان بنظرت قبول میشم😭

....
اگ بزنن پرستاری و برن دانشگاه سال بعد بخوان کنکور بدن پزشکی بیارن نمیتونن انصراف بدن دیگ از روزانه ا ...

اره دقیقا 

ببین سالای قبل اونایی پزشکی و دندون و فیزیو میخواستن الکی میزدن پرستاری و یه ترم مرخصی میگرفتن تا کنکور بدن 

الان هر کی روزانه بیاره حتی اگه ثبت نام هم نکنه و نره دانشگاه ، باز از کنکور محرومه 

یعنی اوردی یا باید بری یا محرومی 

من تاپیک زدم گلکم ک 🥺🥲💔 تاپیک قبلیم همون روز نتایج دادن با این کاربری زدم ب بچه ها گفتم نگران نبا ...

یه چیزی بگم ببین الان تو سایت قلم چی به پرستاره میگفتن بزرگ ترین اشتباهم اومدن به پرستاری بود 

هر به ساعت اضافه کاری فقط ۲۰ تومن پول میدن 

همش استرس و بیخوابی و فخش شنیدنه 

ولی اتاق عمل هم درامدش بهتره هم راحت تره 

واقعا تعجب میکنم چرا گیر دادی به پرستاری

من تاپیک زدم گلکم ک 🥺🥲💔 تاپیک قبلیم همون روز نتایج دادن با این کاربری زدم ب بچه ها گفتم نگران نبا ...

اونو ندیدم 

الان سه تا رشته نمیتونن انتخاب رشته کنن بقیه هم به خاطر ترسشون ک رشته قبلیمون رو از دست ندن احتمال داره خیلیاشون انتخاب رشته نکنن

که خب تعداد زیادی میره کنار از اینورم ظرفیتا رفته بالا 

پس قبولی ها بهتر میشه ایشالا میشه نگران نباش امیدت به خدا باشه🫂

مشاورا پرسیدم میگن تاثیری نداره و هیچ گوهی نمیشم🥲😭

حالا تو قشنگ انتخاب رشته بکن و مبنات رو همون رتبه ۱۶ هزار در نظر بگیر شاید به هدفت رسیدی عزیزم

مگه مشاورا از آینده اومدن که خبر دارن از الان؟ همونطور که خیلیاشون به اشتباه یا به هر هدفی میگفتن چون ترازا پایینه پس رتبه ها بهتر میشه ولی نشد شاید این حرفشون هم درست نباشه که قطعا درست نیس

چون الان بچه هایی ام که تراز ۹ هزار داشتن و فک میکردن پزشکی قبول میشدن اما الان دیدن رتبشون نمیخوره به پزشکی و از یه طرفی محرومیت برگشته برا همین خیلیاشون از ترس محرومیت ممکنه انتخاب رشته نکنن

پس تا اخرش نرسیدی ناامید نشو فاطمه جانم😘❤️

من مطمنم قبول میشی 

اول دولتی شهر خودت و بعد شهرستانا رو بزن 

بعد ازاد شهر خودت و چندتا شهر نزدیکت (برا خاطر اطمینانی)

من قبولیای سالای گذشته رو که میدیدم با رتبه های بالا سیرجان و جیرفت و بیرجند و چندتا دیگ بود که قبول شده بودند

این شهرایی که گفتم رو حتما بزن عزیزم

یه چیزی بگم ببین الان تو سایت قلم چی به پرستاره میگفتن بزرگ ترین اشتباهم اومدن به پرستاری بود هر به ...

اتاق عمل میزنم پس ولی خب من دیگ قبولونمیشم اخه با این رتبه ام پیراپزشکی ها رو 🥲🥲🥲🥲🥲

۲۵ هزارم آبجی 

....
اونو ندیدم الان سه تا رشته نمیتونن انتخاب رشته کنن بقیه هم به خاطر ترسشون ک رشته قبلیمون رو از دست ن ...

چشم ولی اخه رتبه ام خیلی داغون دادن نامردا وای باورم نمیشه ۲۵ هزار ممم

همه بهم میگن هیچی قبول نمیشی ب مشاورا میگم اتاق عمل میگن خانوم ۲۵ هزاریییییی فرش قرمز برات پهن نکردن😭😭😭😭😭

خیلی دلم میشکنن رتبه ام ب بدترین شکل ممکن رقم.خورد چرا خدا اینکارو میکنه باهام چ گناهی کردم تو زندگیم این همه تلاش کررم تهش زحمتام شد این 

....
حالا تو قشنگ انتخاب رشته بکن و مبنات رو همون رتبه ۱۶ هزار در نظر بگیر شاید به هدفت رسیدی عزیزممگه مش ...

سیرجان و جیرفت ک اتفاقا بومی استان خودم هستن کرمان

خدا کنه آبجی گلم چشم میزنم ولی وحشتناک ناامیدم 😭😭😭😭😭

ی کم ی کوچولو روزنه امیدی دادن با این خبر تو. دفترچه سنجش خواست گند تراز سیوی ها رو کمش کنه ولی بازم جای سیلی سرخ روی صورت آدم میمونه کامل از بین نمیره 

برام دعا کن من این همه زجر کشیدم استرس کشیدم تا ۲۴ سالگی حقم نیست اینجوری رتبه ام همین امسال دو برابر بشه و مساورا مسخرم کنن لگن باز برو پشت کنکور و هیچی نمیشی برو و زیست مولکولی و کتابداری پزشکی 

....
اتاق عمل میزنم پس ولی خب من دیگ قبولونمیشم اخه با این رتبه ام پیراپزشکی ها رو 🥲🥲🥲🥲🥲۲۵ هزارم آبج ...

به نظرم الان تو این یه روز به جای بودن تو نی نی سایت و گریه الکی 

تو تلگرام کانال ها و اینترنت در مورد رشته ها مطالعه کن 

هم پرستاری هم اتاق عمل هم هوشبری و.. بزن 

کنارش کار فیشیال و لاین آرایشگری اینا یاد بگیر کلی پول درمیاری 

فک نکن رفتن تو دانشگاه بهت پول زیادی میده که 

مهارت های آزاد و اینا رو فراموش نکن