2777
2789
عنوان

رهگذرم خیلی خوشحال شدم ب خاطر این قانون جدید سنجش🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 119 پست
ای وای فکر کردیم خودکشی کردی واقعا میگم یه کاربری هست پروفایل و اسمش تقریبا شبیه شماست ، نمیشناسیش؟۲ ...

من اینجا تاپیک زدم گفتم گل 🥲💔🩵 تاپیک قبلم نگا همون روز گفتم کسی نگران نباشه 

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی چیکار کردن باهامون ؟؟؟؟ ی سال من خوب دادم ترازم ب چیزی میخواستم می‌خورد پرستاری ولی رتبه ها دو ...

ب عنوان ی پرستار طرحی میگم خیلیم تقلا نکن بسپار ب خدا روزی نیس ک گریه نکنم خیلی سخته

تازه طرح ک بری پزشکا تحقیر میکنن و کلی بیمار بهت میدن و ... 

هرچی صلاحته

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
ای وای فکر کردیم خودکشی کردی واقعا میگم یه کاربری هست پروفایل و اسمش تقریبا شبیه شماست ، نمیشناسیش؟۲ ...

💔💔💔💔 دیگ حالم داغون بود حالا چون خودم تعلیقی زدم ب خواست خودم شاید برگردونن ودی میخوام برگشتم با اون یکی با خبر خوب باشه دیگ تاپیک منفی نزنم 

....
نمیدونم واقعا نمیشه گفتمن لحظه ی اول دیدم زدم زیر خنده بعد یکم گریه کردم تو نوسانات خلقیم فعلا خودمو ...

اقا میگن کنکوری های ۴۰۲ سه رشته تاپ حق انتخاب رشته ندارنننننننننن ببین رتبه گرفتن ولی نمیتونن انتخاب رشته کنن تو الان ی عده زیادی از جلوی روت رفتن کنار 

....
ببخش گل من اخه با این یکی ب ی بدبختی رمزش پیدا کردم تا تاپیک بزنم بخدا دیروز حالم وحشتناک بودددددد و ...

عزیزم به خدا امسال اکثریت مثل شما هستن

همه رتبه های ناهماهنگ با ترازشون دارن

اما همین که قراره اتفاق خوبی بیفته خوبه دیگه. حداقل این ناحقی کمتر میشه

به خدا اینجا خیلی ها نگرانتن. انشاالله همه چی درست میشه. همین قانونی که گذاشتن کلی مانع رو برمیداره

درسته رتبه هارو خوب ندادن اما اخرشم با تراز به اونی که میخوای میرسی

لطفا این کاربری رو اصلا اصلا تعلیق نکن. به جای اینکه تنهایی منتظر جواب باشی بیا باهم منتظر بشینیم😍🤩 انقدرم خودتو اذیت نکن داره درست میشه عزیزم❤

اره نگران نباش. ظرفیت ها 25درصد افزایش داشته. تا رتبه 30 هزار معقلوله برا رشته های پیراپزشکی

ن اصلا بحث ظرفیت نبست گل 

قانون های سنجش 

همترازی میکنن و گند زدن ب تراز سیوی های ۴۰۲ ک رتبه ما رو خراب کررن ینی دیگ درست میشه اخه هنه جیز نمیدونم چجوری بگم تحلیلش تو کانالا هست

....
وای خیلی بی معرفتی دختر که اون کاربریت رو تعلیق کردی😔تنها کسی که تو این سایت نگرانشم شمایی و اونم د ...

چشم اخه سنجش گفت همترازی میکنم چون این مدت خیلی اعتراض شد و ظلم بزرگی داشت میشد 

فک کن طرف با تراز ۹۱۰۰ پزشکی نمیاوردددددد

من با تراز ۷۷۰۰ باید میرفتم پیام نور فاجعه رو ببین اخه 

تراز ۷ هزار غیر مجاز 

بعد قانون های جدید گذاشت

....

عزیزم من کنکوری نیستم ولی چیزهایی که از اطرافیان دیدم و شنیدم اینه که وقتی رتبه ها اومد همه داغون بودن

بعد شنیدن این خبر همه امیدوارن

من زیاد سردرنمیارم اما قطعا اتفاق خوبی تو راهه که همه امیدوار شدن

به خدا منم تا شنیدم فقط شما تو فکرم اومدی اما دسترسی نداشتم بهت که اینو بگم

دعا دعا میکردم خودت ببینی که دیدی و تاپیک زدی🤩

باشه هرجور راحتیفقط کم انرژی منفی بفرست ممنونت میشممن حرفی نزدمفقط گفتم به هرچی که اوردی قانع باش تق ...

عزیزم اخه برو نگا کن با ذوق تاپیک زدم گفتی حالا بعد ۱۰ سال کنکور دادی قبول میشی هنز نکردی. 🤦‍♀️ برو پیام خودت رو ببین اخه 

....
چشم اخه سنجش گفت همترازی میکنم چون این مدت خیلی اعتراض شد و ظلم بزرگی داشت میشد فک کن طرف با تراز ۹۱ ...

اره خدا لعنتشون کنه با روح و روان کلی ادم بازی میکنن

اما فعلا قدرت دست ایناس

و مهم اینه اخرش داره خوب تموم میشه

دوسال دیگه هم مشغول درس و کاری این روزای بد فقط برات یه خاطره تلخ دور میشه و یادتم نمیاد

درست میشه عزیزم امسال