2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 64 پست

نه اصلا آشنا نشو،یه زندگی خیلی غیرعادی دارن که ممکنه ماه ها همسرتو نبینی،منم داشتم خاستگار مهندس کشتی،ولی خداروشکر هیچی شد،الان که متاهلم و بچه دارم میفهمم چقد لازمه همسرم همیشه پیشم باشه،اونموقع داشتم احساسی میشدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

20 سالمه 29 سالشه ممنون عزیزم 😍

خوشبحالتون که تو ۲۰ سالگی میزارن ازدواح کنید 

من ۱۷ سالمه یه خاستگار دارم که مادرم بهم نمیگه کی چیه فقط میگه خوبه اما حالا نمیخواد ازدواج کنی و من همه تلاشم اینکه زودتر ازدواج کنم و برم

انقدرم از بدی های ازدواج واسم گفته ک حس میکنم یا طلاق میگیرم یا هیچوقت ازدواج نمیکنم آخه یه خاله دارم تو ۱۷ سالگی نامزدیش  بهم خورده یه با م عقد کرده جدا شده 

اما خب همه که مثل هم نیستننننننن

و شد آنچه باید می شد♥️🥹

فکرکنم این شغل جز شغل های سخت و ماموریت با زمان بالاست ترجیح میدم با یکی ازدواج کنم که وضعیت مالیش متوسط باشه اما هر روز ببینمش تا اینکه یکی باشه وضعیت مالیش خوب باشه ولی فقط یه اسم تو شناسنامه باشه اگر اینجوری میخواستم خونه بابام جام بد نبود 

اصلا 😂من عاشق تنهایی ام

عزیزم فکر کن عروسی دختر خالته بعد تنها بری یا یه موقع جمع خانوادگی زوجی همه نشستن تو اونجا تنها مسافراتاتون هم خیلی بی. برنامه هر وقت حاجی بیاد و حال داشته باشه خسته نباشه و عشقش بکشه میرید 😕

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
حدودی نمیدونید چقدر؟

@زردیس این خانم شوهرش کشتیرانی کار میکنه میتونی از ایشون بپرسین

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
به چه درد میخوره پول زیاد وقتی خودش نباشه بعضیاشون حتی چند ماه نمیان

ولی به نظرم پول مهم ترین و ضروری ترین ملاکه و بعد از اون اخلاق و اینجور موارد 

نبودنشم به نظرم چندان اهمیتی نداره مردا بودنش بدتر رو اعصابه 

ولی به نظرم پول مهم ترین و ضروری ترین ملاکه و بعد از اون اخلاق و اینجور موارد نبودنشم به نظرم چندان ...

چقدر مثل من فکر میکنی ولی خدایی شش ماه نباشه خیلیه باز یه ماه باشه یه ماه نباشه اوکی تره

ولی به نظرم پول مهم ترین و ضروری ترین ملاکه و بعد از اون اخلاق و اینجور موارد نبودنشم به نظرم چندان ...

خوب نظرات فرق داره وقتی یکی رو دوست نداری و فقط به عنوان منبع درآمد بهش نگاه کنی بله گزینه خوبیه 

کاملا مشخصه داری از روی احساسات به قضیه نگاه میکنی با احساسات نمیشه واسه پنجاه شصت سالگی تصمیم بگیری زندگی هزار جور بازی داره فکر کن حامله ای حالت بد پیشت نیست داری میری برای زایمان پیشت نیست بچه مریضه پیشت نیست هزار جور اتفاق دیگه