2777
2789
عنوان

خبر خوب برای کنکوری هاااااااا

944 بازدید | 57 پست

بچه ها خبر خوب براتون آوردم

خودشون هم فهمیدن چه گندی زدن 😂😂😂😂😂

البته میدونم اونیکی داوطلبان مثل پیراپزشکی های تراز سیوی رو لحاظ نکردن ولی این هم غنیمته.

...I got this feeling in my SOUL

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یعنی اگر ما امسال روزانه بریم ولی برای کنکور بخونیم نمیتونم کنکور ثبت نام کنم؟😭💔

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

یعنی چی

ببین تاپیک قبلیم رو نگاه کن ، تراز سیوی ها قضیش رو بفهمی ، امسال نضربه فنیشون کردن و گفتن اگه پارسال انتخاب رشته کردید و دانشگاه رفتید امسال اصلااااا نمی‌تونید از تراز سیوی استفاده کنید😂😂😂😂😂😂

این یعنی براشون خوب میشه تو انتخاب رشته؟

نه بابا ینی صد درصد به نفع امسالیا هست خداروشکر ، امید بگیرید ، انتخاب رشته کنید رشته های خیلی خیلی خوب رو امسال میشه با رتبه های بد قبول شد😁