2777
2789
عنوان

خبر خوب برای کنکوری هاااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 57 پست
آره حتما یه دو سه روز بگذره بیشتر صداش درمیاد، من از خود کنکوریا پیگیر ترم 💪

وای مرسی عزیزممم🥺🥺🥺❤️

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا ینی صد درصد به نفع امسالیا هست خداروشکر ، امید بگیرید ، انتخاب رشته کنید رشته های خیلی خیلی ...

ببخشید یه سوال

خواهرزاده من طفلک بعد کلی خوندن ترازش شد ۸۵۰۰ منطقه ۲

ولی رتبه اش شده ۲۴ هزار همشم این تراز سیویهای کوفتی باعثن

به نظرتون پرستاری روزانه قبول میشه؟؟؟

ببخشید یه سوالخواهرزاده من طفلک بعد کلی خوندن ترازش شد ۸۵۰۰ منطقه ۲ولی رتبه اش شده ۲۴ هزار همشم این ...

احتمال تیپ ۳ رو داره ، حتماً به این ترتیب بزنه: پرستاری های تیپ دو بعد هم سه ، بعد هم سایر رشته های انتخابی .

دقت کنید که پرستاری رو تو اولویت های اولش بزنه تا شماره ۵۰ اما بعد از اون هم سایر رشته ها رو بزنه که قبول بشه.

...I got this feeling in my SOUL
من الان متوجه نشدمیه تراز گفتن یه رتبهیعنی میگین این رتبه ها که گفتن درست نیس؟؟؟

عزیز دلم هر دو تا تاپیکم رو بخون ، دارم میگم رتبه ها یه مقدار کاذب هست . حتما تو انتخاب رشته حالت های خوشبینانه معادل پارسال رو هم در نظر بگیرید.

...I got this feeling in my SOUL