2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوربینا مشکل دارن فکر کنم😂

نمیگم چهرم خوبه ها واقعا خوشچهره نیستم اما وایی عکسای ۳ در ۴ من افتضاحههه افتضاحح یعین تو دوربین گوشی زشتم هیچ تو عکس ۳ در ۴ افتضاحم کلا جرئت ندارم عکس ۳ در ۴هام رو نشون کسی بدم😂😓

میگف..فقد مرگ میتونه مارو از هم جدا کنه و مرگ.. دختری بود با موهای قهوه ای  و کمی زیباتر از من  

منم دیروز همین مشکلو داشتم با خودم

رفتم از چت gpt پرسیدم گفت چون تو اینه چهرتو قرینه میبینی ولی تو دوربین گوشی چهره واقعیتو میبینی چون بهش عادت نداری حس میکنی زشته ولی کم کم برات عادی و حتی زیبا تر میشه

من از دیروز تو شوکم نمیتونم این واقعیت تلخو بپذیرممممم🙁🙁

منممم🤝🏻

من الان زدن نوشت اینه نوشت:چهره‌ی واقعی شما آن چیزی است که در آینه می‌بینید. دوربین عقب گوشی، تصویری از شما را نشان می‌دهد که ممکن است به دلیل زاویه، نورپردازی یا کیفیت دوربین، کمی متفاوت به نظر برسد.

آینه، تصویری دقیق و فوری از چهره‌ی شما را نشان می‌دهد، در حالی که دوربین گوشی، یک تصویر دیجیتال است که ممکن است تحت تأثیر عوامل مختلف قرار بگیرد.

من الان زدن نوشت اینه نوشت:چهره‌ی واقعی شما آن چیزی است که در آینه می‌بینید. دوربین عقب گوشی، تصویری ...

عاقا منم حس میکنم صورتم کجه با توجه ب اینکه اینه چهره معکوس نشون میده پس دوربین پشت واقعیه