2777
2789
عنوان

خبر خوب برای کنکوری هاااااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 57 پست
با سوابق مجاز شدی؟

اره با سوابق زده مجاز اما ازمون همه رو غیر مجاز ینی چی

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معدلت چنده؟ اجازه بده لیست رو بفرستم بعد معدل حد نصاب رو بررسی کن

معدل کل ۱۶.۲۵

معدل کتبی نهایی ۱۰.۴۵

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

من نمی‌خوام با تراز سیوی برم می‌خوام دوباره کنکور بدم میگن نمیشه امسال دیگه کنکور بدم اگر برم روزانه

عزیزم ، دوباره دفترچه رو چک کردم ، ظاهراً محرومیت ها برگشته لطفاً دقت کن.

دوباره محرومیت ها برگشتن که کسی الکی انتخاب رشته نکنه !

از این به بعد، هرکسی که رشته‌ای با تحصیل رایگان (روزانه، فرهنگیان و...) قبول بشه؛ چه بره چه نره سال بعد نمیتونه کنکور بده و میتونه از ۲ سال بعدش کنکور بده

۲ سال بعدی هم باید اول از این دانشگاه انصراف بده،

بعد کنکور رو ثبت نام کنه

...I got this feeling in my SOUL

تو این مصوبه شورا علاوه بر تأثیر قطعی معدل خیلی قوانین دیگه بود که همون زمان کارشناسان هشدار دادند سال‌های بعد دردسر ساز خواهد شد. حالا یک نمونه رتبه‌های درشت امسال بود. بعد برای اینکه بتونند این شرایط را مدیریت کنند اومدند یک عده که بر اساس اطلاعیه‌های سال‌های قبل انتخاب رشته کرده و مثلا پزشکی قبول شده بودند را اینطوری سورپرایز کردند گرچه به نفع اکثر کسانی شد که از رتبه‌های خودشون شوکه شده بودند و الان شرایط برای قبولیشون راحتر‌تر شد.

عزیزم ، دوباره دفترچه رو چک کردم ، ظاهراً محرومیت ها برگشته لطفاً دقت کن.دوباره محرومیت ها برگشتن که ...

مگه توش نگفته از ۴۰۴ به بعد هست؟ 🥲

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

بزار عکسشو بزارم ، اصلش اینه ، خودم هم سردرگم شدم تو پیج اینیستا غیررسمی سنجش نوشته بود از امسال.

اینجا نوشته از ۴۰۴ به بعد خدا کنه اینطور باشه🥲 میشه اگر چیز بیشتری ازش فهمیدید در باره این محرومیت که از امسال هست یا نه بگید خیلی ممنون🥲❤️

تنفر بعضی وقتا آدم رو روانی میکنه ... مثل خودم که فقط یه پله دیگه تا روانی شدن نیاز دارم .

@squirrel2005

خدایا صدهزاران مرتبه شکر به درگاهت 😍😍😭😭😭😭😭

ازم پرسید به خودت افتخار میکنی؟ گفتم خیلی زیاد:) گفت چرا؟ گفتم چون هیچکس نمیدونه من چندبار شکستم و دوباره بلند شدم و خودمو ساختم تا اینی باشم که هستم....      https://abzarek.ir/service-p/msg/2098084 لینک ناشناسم( همینطوری مثلا :) )

اینجا نوشته از ۴۰۴ به بعد خدا کنه اینطور باشه🥲 میشه اگر چیز بیشتری ازش فهمیدید در باره این محرومیت ...

آره حتما یه دو سه روز بگذره بیشتر صداش درمیاد، من از خود کنکوریا پیگیر ترم 💪