2777
2789

من باورم نمیشه حقیقتا!! مگه خجالت داره؟؟

من قبل ازدواج تو دوران دوستی هم بهم پول میداد 

حتی الان که مشکل داریم و میخوایم جدا شیم هم همش به کارتم پول میزنه 

تازه خواهرشوهرم مجرده  پارتنرش ماشین براش کادو خریده هر ماه هم چند میلیون بهش پول میده 

الان یه عده میان میگن واااای نه ما خودمونو کوچیک نمیکنیم🫤🫤 اینا همش حرف چرته ،خب اگه کوچیک بشین و مرد حس کنه شما بی شخصیتین که اصلا باهاتون نمیمونه! باهاتون کات میکنه ،  مرد جماعت با خرج کردن حس ابهت بهش دست میده شک نکنین واس شما خرج نکنه واس یکی دیگه میکنه

چند وقت پیشا دوستم اومد خونمون بریم بیرون دوست .پسرش زنگ زد گفت میری بیرون شماره کارتتو بده برات بزنم چیزی خوشت اومد بخر کلی ام قربون صدقش رفت خب کجاش ایراد داشت؟😐 طرف دلش میخواد که میده دگ

حالا این وسط سوال من :🥺😅

چجوری ماشین میدن بهشون خانواده هاشون متوجه نمیشن؟ یا شایدم کاری ندارن

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرته بابا باید برای خودشون ارزش قائل باشن پول گرفتن و کادو گرفتن از پارتنر که چیزی نیست

من و شوهرمم تو دوستی بهم پول میداد کادو و گل هم براه بود هروقت میرفتیم یجا خودش حساب میکرد نمیزاشت من دست به جیب شم اصلا بهش برمیخورد

💕

منم شوهرم این جور بود و هست ولی خب دست دل باز .بقیه که پول میدن رو باز میکنن برا پیشنهاد جنسی دادن 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من تو این موضوع مشکل دارم 

دقیقا با نظر شما موافقم 

میشه بگی چجوری اینو مطرح کنم با پارتنرم ؟ 

مثلا یه بار عکس یه کرم میخواستم تو اینستا براش فرستادم و گفتم اینو برام میخری ☺️ گفت آره شماره کارت بفرست سفارش بدی برا خودت 

منم از دوران دوستی خودش پول میداد اما میگفتم شماره کارت بده برگردونمو 

و خودم دارم و .. در صورتی که دانشجو بودم شپشم ته جیبم نبود کلا جوزی جلوه می دادم انگار دارم همیشه

کلا روم نمیشه بگم پول بده 

خودش میده وگرنه من تو این مورد ها اصلااا به زبون نمیارم

و بنظرم اتفاقا کار خوبیه باید درخواست کرد و وظیفشونه

شما و اطرافیانت با مردهای جنتلمن سر و‌کار داشتید!

شکر خدا!

نه گدا گشنه هایی که با خریدن چایی و آب میوه احساس می کنند کلاه سرشون رفته از جیب شون رفته.

همه میخان بیان باهاشون که ازشون بکنن

خیلی بستگی داره که مرد کجا تربیت شده باشه

و خدا برای من کافیست.....

بستگی به وضعیت مالی طرف داره

بعدشم اونی که ماشین کادو میده حتما در قبالش دختره هم ارتباطات خاصی باهاش داره الکی که نیست

آنکه دائم هوس سوختن ما میکرد، کاش می‌آمد و از دور تماشا میکرد
ترجیح میدم به جیب خودم اکتفا کنم تا اینکه آویزون جیب یه نفر دیگه باشم

باردارم یبوست دارم حسابی زور زدم نی نیم طوریش نشه یه وقت ۱۱ هفتم

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن