یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هما صدر در صد از بقیه بهتره . حسنا و مهنا و حلما که عربیه و اصلا جالب نیست . حداقل مزیت هما فارسی ...
اسم من حسنا😒
در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾ درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊
اتفاقا به نظر من اسم ، فارسی بودنش واقعا مهمه . اسم هویت ماست پس باید بیانگر ملیت و زبان و ف ...
شما درست میگید ولی وقتی ی اسم خوشگله و همه دوسش دارن فقط بدلیل اینکه عربیه نذاریمش بنظرم یکم سختگیریه ولی نظر شما هم بسیار محترم
از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾ درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊
شما درست میگید ولی وقتی ی اسم خوشگله و همه دوسش دارن فقط بدلیل اینکه عربیه نذاریمش بنظرم یکم سختگیری ...
ممنون عزیزم ، راستش عربها اینقدر فرهنگ و زبان ما رو نابود کردند و در زبان فارسی تحول ایجاد کردند که دلم میخواد کل کلمات عربی رو از زبان فارسی حذف کنم ( کار غیر ممکن)
فردوسی یک کتاب نوشت فقط ۴۰۰ تا کلمه عربی توش به کار برد اونوقت ما نتوانیم یک کلمه و اون هم اسم ( که بسیار مهمه) رو فارسی انتخاب کنیم؟