2777
2789
عنوان

نظرتون با اسم هما چیه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3829 بازدید | 92 پست
چه حاضرجواب بودی توخواب😆ماتوواقعیتم که هوشیاریم اینجوری نمیتونیم جواب بدیم والا😂

نه تو بیداری اصلا حاضر جواب نیستم اما این مورد حیثیتی بود،دوس داشتم بیتا بزارم😊😊

خدایا تنهامون نزار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هما صدر در صد از بقیه بهتره . حسنا و مهنا و حلما که عربیه و اصلا جالب نیست . حداقل مزیت هما فارسی ...

اسم من حسنا😒

در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾       درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊
اتفاقا به نظر من اسم ، فارسی بودنش واقعا مهمه . اسم هویت ماست  پس باید بیانگر ملیت و زبان و ف ...

شما درست میگید ولی وقتی ی اسم خوشگله و همه دوسش دارن فقط بدلیل اینکه عربیه نذاریمش بنظرم یکم سختگیریه ولی نظر شما هم بسیار محترم

از وقتی اومدی تو دل مامان زندگیشو رنگی رنگی کردی...ان شاالله که به سلامت به بغلم برسی.هیچکاری مهمتر از دوس داشتن تو 😍ندارم.ان شاالله هرکس که منتظره بزودیه زود دامنش سبز بشه🙏🙏
نه تو بیداری اصلا حاضر جواب نیستم اما این مورد حیثیتی بود،دوس داشتم بیتا بزارم😊😊

زن داداش من عاشق اسم سودابه بوداماتوخواب میبینه که یه خانمی بهش میگه اسم دخترتوبذارسلما؛الانم اسمش شده سلما☺

ولی خدایی هما رو بی خیال

در ذهن الهی جدایی وجود ندارد،پس من نمیتوانم از عشقی که حق الهی من است جدا شوم برای همین است که همیشه میگویم👈 إِذَا جَاءَ نَصْرُ اللَّهِ وَالْفَتْحُ ﴿۱﴾       درسته فتح و پیروزی مال منه💪😊
حلما تو فامیل داریم ..  درسته عربیه ..  اما موقع درست کردن نظرسنجی به ذهنم رسید همینجوری ...

به نظر من اسم هر فرد بیانگر نگرش و بینش پدر و مادرش هست .

پس صرف خوشگلی ظاهری نمیشه گفت یک اسم برازنده است .

ظاهراً شما علاقه ای به اسم عربی نداری .

کلا دور اسم عربی رو قلم بگیر .

هر ایرانی شایسته یک اسم ایرانی 

زن داداش من عاشق اسم سودابه بوداماتوخواب میبینه که یه خانمی بهش میگه اسم دخترتوبذارسلما؛الانم اسمش ش ...

خدا خیر بده اون خانومو که نذاشت یع کودک معصوم امروز بشه سودابه

خیلی قدیمیه 

فارسی و عربی نداره ک نصف کلماتی ک روزانه استفاده میکنیم عربیه 

صرف فارسی بودن نمیشه ی اسمی رو بچه بذاریم ک متعلق ب نسلش نیست

دعاکنین من ب حاجتم برسم نی نی سایتو شیرینی میدم😆
شما درست میگید ولی وقتی ی اسم خوشگله و همه دوسش دارن فقط بدلیل اینکه عربیه نذاریمش بنظرم یکم سختگیری ...

ممنون عزیزم ، راستش عربها اینقدر فرهنگ و زبان ما رو نابود کردند و در زبان فارسی تحول ایجاد کردند که دلم میخواد کل کلمات عربی رو از زبان فارسی حذف کنم ( کار غیر ممکن)

فردوسی یک کتاب نوشت فقط ۴۰۰ تا کلمه عربی توش به کار برد اونوقت ما نتوانیم یک کلمه و اون هم اسم ( که بسیار مهمه) رو فارسی انتخاب کنیم؟